Saturday, February 14, 2009

blackout.

cuba teka apa tu.ngee.

tengah best.best online.tiba.tiba.pap!.blackout.aduhai.jiran dah jerit.jerit.haha.derang memang kecoh sentiasa.terus,mati laptop.duduk diam.diam.mak ambil torchlight.ok.gerak.turun bawah.baring.baring.teringat masa 1st time blackout kt fairways ni.sume keluar.jalan.jalan.main basikal.seronok deh.malam.malam.kul 11 lebih.dah macam marhaban.best je.

tadi masa blackout ingat nak keluar juga.tapi tiba.tiba hilang mood nak jalan.jalan.aargh.kenapakah.dah taatau nak buat apa,ingat nak bertiduran.taaleh tidur pula.adus.susah.dengar lagu.hadziq main lampu dengan comel.kul 10 30.ayah balik.dengar ayah berbual dengan Mrs.Lee.kawasan fairways+terraces je taade.adeeh.

naik atas,mak tolong hadziq kemas baju untuk kem motivasi tahun 6 esok.ana dah taatau nak buat apa.tengok je laptop.aaargh.bila lah nak ada balik lektrik ni.bila dah mcm nak tertidur.masuk bilik.buka pintu seluas.luas mungkin.tidur.sekejap je.terbangun balik.hoho.tiba.tiba mak kata dah ada.buka lampu.ada.ana pun dah berlari keluar nk sambung online.tiba.tiba.pap!.padam balik.aargh.main.main apa?.ades.kecewa balik.

duduk kt balkoni bilik mak.1 taman gelap.sejuk duduk luar.rasa cm nak aje tidur berdiri kt balkoni tu.tengok.tengok bintang.nanana.kul 12.argh.ngantok.ngantok.masuk bilik.tidur.kul 1,terbangun.dah ada letrik.alhamdulillah.sambung online.hure.

2 ale.ale.ale.ale:

+akufobia+ said...

hu.mulamula nak cerita padal blackout dulu ingat nak bubuh gambar ni.haha.tak jadi sebab fikir baik bubuh gambar real kan.baru orang boleh bayang.nanana.

~ChicKen riCE~ said...

haha.
ya ke?
aduhai.
nasib baik taa bubuh gambar ni juga.
masa blackout hari tu taade mood nak ambil.ambil gambar.
jadi taade gambar real.
sob.sob.sob.