Saturday, February 28, 2009

lagi sekali.

longkang yang kitorang lepak taade la macam ni.huhu.gambar hiasan semata.

27 Feb '09,
banat ada sukan lagi.MY taade sebab gotongroyong kelas untuk exam nanti.aduh.masalah.tahun lepas kelas terlebih lebar+luas,senang je susun meja.tahun ni taa berapa besar.nasib semua banat boleh bantaibantai je.susunsusun.taa jadi.taa cukup ruang.ubah balik.lastlast lukis plan kat whiteboard.ha.try buat.ok cantik.siap kemas.belum 130.rehatrehat.sapusapu lantai.

tiba FD jadi badut.contengconteng kat whiteboard.buat grafiti la konon.mengerek kejap.join sekali.fahamfaham jela.kitorang kalau dah dapat marker.habis penuh 22 whiteboard kat kelas tu.nganganga.untuk memfaedahkan lagi aktiviti kitorang,letakla ucapanucapan+katakata semangat untuk exam sekali.haha.sebelum tu ana+anisah serbu kelas 2 athif,habiskan dakwat marker derang.wala.contengconteng.ok.da puas.jom blah.nanana.conteng whiteboard sendiri lagi aman.kan anisah?huhu.layan otak gila FD tengah hari tu.FD panjat kerusi nak tulis something kat bahagian atas whiteboard.dia pun buka la kasut.hehe.ana+anisah kat belakang dia geram je tengok kasut tu taade orang pakai.anisah ambil sebelah.ana sebelah.hure.lari senyapsenyap.sembunyikan.nanana.FD taa perasan.khusyuk sangat habiskan dakwat raihana.haha.dah lama sikit baru dia perasan kasut dia hilang.masa tu anisah tengah main kejarkejar dengan Syafiqah Afifah.ana+wan+aida yg ada buat muka taa innocent je.relax je la kan.kena cover.FD da gelabah semacam.kesian.bila da kesian sangat,kitorang pun nak pergi tukar solat+tukar baju,mengaku je la kan.dia pun jumpa.bangga.jom solat.

habis solat berkirakira nak makan ke taa.er.sahre dengan anisah je.makanmakanmakan.biar ada tenaga nak main nanti.siap.pergi pondok bas.hure.bas dah sampai.lari.rebut tempat duduk OKU kitorang.hoho.dapat.bas gerak.hantar budak bowling dulu.

sampai court.lari lagi.penat dah.haha.lari naik bukit nak sampai dewan tu.adei.penat.semputsemput.jogging je.main.court ada 4 je.jadi pandaipandai la main kan.f2 6 orang.ha.main la 'trigu'.ana+lina+rai vs aida+qatrul+wan.main sajesaje.penat main ramairamai.bahagibahagikan.aida+lina lawan qatrul+wan dulu.ana+rai jadi linegirl.wawa.[geli pula dengar.]derang main.wan+qatrul menang.ana+rai masuk.dah penat.main.memang teruk betul la kan main.tu la siapa suruh larilari.dah taade tenaga.dan akibatnya.kalah.huwa.taape la kan.mesti ada yanga kalah.kalau taa semua nak menang siapa nak kalah macam tu.kan?.huhu.[alasan semata.ngee].penat.rehat.isi borang apa entah.main isi je.haha.

masuk balik.derang tengah main.duduk kat kerusi pengadil.tengok derang main.minum 100+.yeah.kembalikan tenaga.nana.tenaga dah kembali.join bebudak f1.hehe.beregu.mulamula ingat nak kira mata.er.malas pula.taayah la.main pukulpukul.er.lincah betul budakbudak ni.hu.takut.ok.main la sendiri.haha.undur diri.join f4 pula.kak munirah+kak fariza.main relax.ok.penat.rebut 100+ balik.nampak kak hani+kak nik main.macam best je.jom menyibuk.ok.main.punyalah kecoh.tergolek.terbabas.terpukul kaki.[siapa mangsamangsanya taa boleh diberitahu.huhu]

main puaspuas.pukul 5 dah.ustazah net da panggil.wu.berhenti.duadua menang.haha.tunggu bas kat luar dewan.lepaklepak tepi longkang.waha.best.angin kuat.nasib longkang taa busuk.tunggu bas.lama.kak shafi bagi penerangan pasal tournament untuk next perjumpaan.er.ok.main double.ana+lina vs aida+raihana.ok.qatrul+wan vs fs.siapa ea.lupa dah.aduh.f5+f3 dah kecoh menyumbangkan lagu.wala.membisingkan suasana petang jumaat kat dewan tu.bas sampai.semua lariiiiii.ala.budak bowling dah ada.taaleh duduk tempat OKU lagi.wu.sedih.pergi belakang.duduk dengan aida.wan duduk sorang.huhu.tibatiba wan hilang.er.manakah.lah.dah kat depan.rembat aiskrim kak farz.waha.sedap.nak gak.ok.pergi depan gak.duduk kat tangga dengan kak ain.borakborak.pak ungku best.

sampai sekolah terus pergi musolla.solatsolat.plan tumpang raihana.mak dia ambil pukul 6 30.ok.taade kerja nak buat.lepaklepak kat musolla.tidur sekejap.er.taa.tutup mata je.da kul 6 25.turun.sekali mak ana da ada.er.alamak.lambat da ke?huhu.terus balik.wa.tukar plan tibatiba.huhu.sampai rumah.mandi.

malam tu message aida.tanya pasal ABJZ nanti.ok.siap plan.gosok tudung.er.charge camera+hp.tertidur.huhu.bangun balik.ok.hp siap.tidur.zzZz.

0 ale.ale.ale.ale: