Wednesday, February 11, 2009

risau.

kenapa.why dengan dia?

senyum.smile.

sebenarnya ana.er.bukan ana sorg lah.ramai lg.risau tgk sorg ahli keluarga thiqah ktorg ni.daripada pandangan mata ktorg nmpk dia mcm terseksa sgt.tp taatau apa yg menyeksakan dia tuh.dia antara budak yg agak kepoh juga pada certain.certain masa.tp,yg peliknya tu.ada masa dia jadi macam to stranger!.nampak mcm dia hanyut dengan dunia dia sorg.sorg.kadang.kadang ktorg rasa mcm makhluk asing orang asing je pd dia.

ktorg selalu juga lah kacau.kacau dia dengan harapan dia leh ketawa.ketawa or senyum.taadelah nampak tension sgt.tp bila dah sekali dia ketawa,ktorg pun baru start nk happy,terus dia shut down.aduhai.hanyut balik.haiih.ktorg bukan apa,yaR,bila dah satu kelas,sorg taa happy mcm tu,ktorg yg lain pun akan rasa cm taanak happy gak.

ana pelik tgk dia.taade ke sorg kwn dia yg tahu kenapa dia jd mcm tu?kalau ada yg tahu,ana minta tolong sgt,hulur.hulurkn kertas,bg surat kt ktorg,beritahu gape dia mcm tu.nanana.serious,ana mcm.taa best tgk dia mcm tuh.rasa mcm.taa best lah senang kata.bila tgk dia cm taade mood,rasa mcm taade mood gak nk kecah.kecah dlm kelas.

ana harap sgt,lepas ni,dia leh jd lebih periang.jgnlah buat ktorg tension lagi dgn kepelikan dia [huhu.suka.suka je].hm.dia best sebenarnya.best sgt.cuma ramai taa faham dgn dia.ana sendiri pun yg hampir.hampir nk kerapatan masih taa faham dgn dia.


h2:nama ahli keluarga ktorg berkenaan terpaksa dirahsiakan demi menjaga kemaslahatan dia. [haha.ana suka ayat ni]

0 ale.ale.ale.ale: