Sunday, March 22, 2009

hure.

pagi.bangun.siap cepatcepat.kemas baju.semalam malas nak kemas,dah malam sangat.ok.siap.mak dapat sms daripada ustazah azimah,tuition ada pagi ni.erk.bukankah.dees.tukar plan jom.dah siap kemas,mak kata kita pergi-balik.taayah tidur kat sana.huwa.ok.keluarkan balik baju.

sarap kat mama lynn macam biasa.sampaisampai je tengok kosong.erk.pagi ni memang jual roti je ke?.orang ramai tunggu.minum
air je dulu.kesian.ana order roti canai je.makan.ayah+mak dilema.lastlast ayah jealous tengok ana dah order,ayah nak gak roti.wawa.siap.jom pergi tuition.

macam biasa la kan.bila tuition je mata terus rain.bukan rain lagi la,dah dekatdekat guruh+petir macam the flash lagi.adus.hidayah,kamu kena kuatkan semangat.tahantahan.ok.tahan.aargh.mataku.siapkan latihan cepatcepat.ustazah azimah focus kat hadri.hure.tutup mata.ngee.taa boleh nak tidur betulbetul.kang bermalam kat sana pula.ok.sambung buat latihan lagi.habis.ada lagi.habis.kena lagi.huwa.sekalisekala kena dera tangan+otak nak congakcongak best gak.yela,cuti tangan asik menaip je.sekali kena tulis tadi gigil gak.huwa.kenapakah.sejak dua tiga menjak asik cepat je gigil.hu.parkinson?.ooh tidak.ngaa.habis.balik.hure.

water+colour=water colour.nanana.

pukul 10 45.taatahu nak buat apa.online.blablabla.boring.ambil projek kayu ku.er.water colour?.ha.jom sepahkan rak hadziq.yeye.sepahsepah.er.taa jumpa pun.mana water colour dia ni?.laa.dalam beg.haha.kesian rak dia.sorry la ziq,tersepahkan.taa niat.nganganga.jom main water colour.hure.dah lama ta buat ps.rindu.cat kayu+online+dengar lagu+reply msg.ha.4 in 1.best kan?.ngee.ok.cat siap.keringkan.sambung online.sampai zuhur.ok.stop.makan.jom.pergi jusco taman u.makanmakan.jalanjalan.lepak je kan.nak gerak lepas asar.nanana.balik.

ha.kali ke 3 snap,baru jadi.nganganga.

asar.gerak.masuk kereta je ayah terus pasang lagu yang.er.yang.selalu mendera gegendang telinga ana+hadziq+taufiq.tidaak.hadziq dah sengihsengih.ana pun apa lagi.earphone,mari kamu.ya.masuk sini.hure.buka lagu sendiri.taa dengar dah lagu ayah.yay.lepastu ada ke hadziq mintak sebelah.wek.taa boleh.pandaipandai la sumbat telinga dengan tisu.huhu.sampai kawasan rehat sepang.ha.dah nak dekat.jama' ta'khir maghrib+isya'.ambilambil gambar.malam yang sunyi.hening je.ok.jalan.

sampai airport.pergi kat arrivals.banyak kereta park kat tepi jalan.adees.semua malas nak masuk car park yang disediakan.polis traffic yang ada pun pening kepala,macam mana nak saman.banyak sangat.derang berdua je.haha.ayah pun menambahkan lagi kepeningan derang.park kat tepi jalan.huwawa.jom.call kak zarina.kitorang dah sampai.tunggutunggu.ok.dia sampai dengan kawan dia.ha.taufiq taa sampaisampai lagi.kawan kat sana kirim barang kat taufiq nak bagi kak zarina.siapa?.sepi.ok.lama tunggu.borakborak.oo.derang dari johor gak.study kat uitm shah alam.oho.okok.tibatiba penat diri kat situ.nak diri kat palang tu.dees.ada orang.ok.sorang dah pergi.ayah pergi dulu.hadziq ikut.nak join gak.sekali kat sebelah ada lelaki arab.dees.taakan la nak diri sebelah dia.dekat sangat tu.janganjanganjangan.bahaya hidayah.runrun.ok.diri je la kat mak.ha.taufiq sampai.hure.sampaisampaisampai.terus pergi kat dia.salamsalam.cepat,bahagikan barangbarang yang dikirimkan tu kat kak zarina.banyak deh.siap.taufiq dah meragam.kepanasan.ceh.baru 3 minggu kat sana dah panas balik malaysia.geeer.kamukamukamu.lupa daratan ye?.ngaa.berpijakla di Bumi yang nyata,taufiq.ok.jom gerak.


dalam kereta memang ta boleh nak diam kan dia ni.segala cerita yang terpendam keluar.adees.mulamula ayah macam nak book hotel.sebab dah pukul 11 masa tu.sekali taa jadi.tersegar.terus balik jb je la.lepastu sepi.adees.mata dah rain.eh.bukan.dah sampai tahap rainbow ni.zzZz.bangun.berhenti kat r&r ayer keroh.makan.ha.kat sini berlaku 1 kejadian misteri.kat situ ada macam playground kecil.mulamula ramai je main.lamalama semua dah hilang.okla kan.boleh diterima lagi.sekali,buaian belah kiri gerak sini.erk.ada 1 family ni tengok je.ana+ayah+hadziq pun agak pelik disitu.dah la gerak laju.kalau lambat tu bolehla buat andaian bakibaki budak kecil main.ni ta.macam ada 'orang' main.family yang 1 tu la paling seram kan.derang tengok ramairamai.ana ajak hadziq pergi sana.dah semangat bangun,hadziq takut.alaa.taa jadi pergi.ada 2 orang budak kecil datang main kat sana.dia berhentikan buaian tu.dia main.dees.seram je tengok.order nasi goreng rain.lambatnya.hadziq makan nasi ayam,taa habis.adeh.mak suruh ana makan dulu nasi ayam dia.yela.makan dulu.bila ana dah makan tu,baru nasi ana nak siap.geeer.kenapakah.tadi taanak siap.adeh.dilema pula.nak makan mana 1 ni?.ha.nasi ana la.makanmakan.terkenyang awal sebab dah makan nasi hadziq.ayah habiskan.ngee.terima kasih.ok.jom.gerak.zzZz.

adeh.kat egypt banyak keychain gambar tu.paling suka kotak kat belakang.ngee.

pukul 1 20 pagi terbangun,ayah berhenti kat r&r machap.tidur kejap.ok.jom.punya la lengang jalan.kalau race sedap.er.taataa.bahaya.sampai rumah 2 21.angkatangkat barang.mandi.sesi bahagikan barangbarang yang taufiq beli.yay.dapat keychain.ana minta keychain egypt sikit je.nah,selonggok dia bagi.wawa.taufiq memang memahami la.ngee.jakun kejap.ambil gambar.nanana.tengoktengok pukul 3 30.er.adeeh.nak tidur macam taa berbaloi je kan.aggaran 3 jam je tidur.ngee.dah mandi lagi berdoubledouble segar.taufiq on wifi.ha.habislah.dah on.semua online la kan.hadziq dengan RO dia macam biasa,taufiq ym dengan kawankawan dia kat sana.ha.ana blog la.sebab tu ada entry pasal ni.nanana.

AiOrenji:rasa macam nak je stay up sampai esok pagi kan.tapi katil pula memanggil.aargh.tidak.zzZz.malam.

4 ale.ale.ale.ale:

+akufobia+ said...

taufiq balik ke?kenapa balik?kenapa?ngee.apa ni?ke ana salah faham.hade.

~chicken.rice~ said...

ya.taufiq balik.kamu taa salah faham.sebab.er.entah.ana kurang pasti.tapi ada la gak sebab dia.

+akufobia+ said...

ngee.eh?huhu.tak kan tak tahutahu lagi.tanya la.lama ke dia balik sini?bila dia fly balik?

~chicken.rice~ said...

er.kejap.ingat balik.adeeh.ha.rasanya sebab dia taanak stay kat sana lagi.dia taa fly sana balik.tunggu uitm.kalau ada rezeki dapat la overseas.[entah la.untuk pengetahuan lanjut,tanyakan saje la pada tuan punya badan.huhu]