Thursday, March 5, 2009

huwa.

letih.tidur.

hari ni paper Bahasa Arab+KhatJawi+Sejarah.awalawal pagi semua buka buku Bahasa Arab.[yela.nak exam.].bacabaca.dah terdapat soalan bocor.wawawa.lagi semangat la kan baca.habis BA.KJ pula.exam cuma 45 minit,ulangkaji dia taa macam nak lama pula kan.tapi bagus gak.masa ulangkaji KJ,semua baca SEJ.walla.KJ nak baca apa je?.hoho.tapi Shahlin la busy time dah nak exam KJ tu.semua buli,suruh dia asahkan pensil.aduh.kesian dia.tape.nak join la buli dia.hoho.eh,ana punya pensil dah comel.ok.taayah buli.tengok je dia kena buli.oyeah.berusaha shahlin.

jalanjalan.bertapa kat tempat raihana.keluar buku sej.jom ramairamai.bacabaca.terangkan.kuiz sikit.cerita balik.best gak.mulamula masa anisah+aisyah+raihana study ramairamai,ana duduk tempat sendiri.yeR,mood taade lagi kan.kena pula paper sejarah masa tengah haatchumhaatchum.agak tension la disitu.tabah je la kan.lamalama bosan study sorangsorang.ok.join derang.baru semangat sikit.lepas tu khat+jawi.foyo.first time rasanya jawi agak mencabar.huhu.

rehat.raihana+aida+aisyah pergi library.study ea?ha.study.ana dengan anisah dah dilema.library ke musolla terus.er.musolla la jom.tadi dah semangatsemangat sejarah.rehatkan sikit minda.+ lagi kitorang yang jenis cepat je mata jadi rain.derang pergi sana.jumpa kat musolla nanti.masukmasuk je lengang.ada la beberapa je.ambil port bawah satusatunya lampu yang agak mahal dalam musolla tu.waha.cukupcukup ada dua kerusi untuk dijadikan katil.hiya.zzZz.tidur.terbangun bila dengar budakbudak bising.aduh.kacau betul.anisah pun dah terbangun.erk.apakah.dah ramai.walla.nak bengang ke taa ni?.er.dengan gaya marathonnya jalan pergi ambil wudhuk.buat muka slumber.nanana.sedap gak dapat tidur tadi.yang lain sampai.masuk saf.zikir macam biasa.ni la part paling best dalam musolla.huhu.macammacam zikir.paling famous 'zikir anak betong'.[ana layan je derang panggil zikir anak betong ni.].safiyah+kak nabila+jihan ajar zikir baru.em.gape?.menceriakan lagi kot.ok.ikut je.dapat tangkap sikit.tibatiba hujan lebat.duuush.semua lari.S.O.S![Safe.Our.Shoes].haha.kesian.kitorang relax je sebab kalau datang awal memang confirm dapat rembat rak kasut depan pintu.selamat.solat.hujan lebat amat.dengar taa dengar je suara imam.alhamdulillah suara imam tu kuat.kalau taa terblurblur gak rasanya.ok habis.

balik kelas.sejarah.!semua semangat.dah macammacam bunyi ada."perjanjian.blablabla.","sultan ni yang.blablabla.".huhu.bagus seh derang.semangat je.exam start.sunyi.bunyi hujan je.dalam keadaan yang tengah haatchumhaatchum ni,memang tension la kan.dah la hujan+angin+sejuk.lagi kacau.aduh.taapetaape.pasrah.jawab je la.fuh.siap.alhamdulillah.Allah permudahkan untuk jawab.rehat jap.5 minit sebelum pukul 4,tengok balik soalan+jawapan yang dah dijawab.er.macam ada sesuatu yang pelik.huwa.liquid!.3 minit lagi.hiyak.tulis sekencang mungkin.tepattepat ana siap tulis ustazah muhaini dah suruh stop.fuh.alhamdulillah.sempat.balik.terus landing.argh.letih.zzZz.

AiOrenji:esok last exam!.komp+p.i+qth.fuh.hidayah,study![semangatsemangat.]

2 ale.ale.ale.ale:

+akufobia+ said...

walla.last paper.ngee.best.lepas tu cuti kan?yahul.

~ChicKen riCE~ said...

hiya.yap.dah habis.
merdeka!.[ceh.baru ub1.ngee]