Thursday, March 26, 2009

ikatan.

ha.teka cepat ikatan apa.huhu.

isnin lepas ada ujian LK lagi.cadangan awal nak buat ujian kecergasan.semua dah gelabah.doadoa tade.ada yang bumpingbumping kat meratarata tempat.haha.ada ke?.adees.ada kot.kat rumah je la kan.huhu.ada ikatan.semua baca buku psfm tahun 6.bacabaca.habis highlighter ana kena kebas dengan un.adoi.tahu la highlighter power.nak guna buat jadi gadget pula kan.taape la.redha je.ambil la.jangan lupa pulang sudah.kitorang pula main ikatikat tangan orang.haha.syah la jadi mangsa.ikat tangan dia.hure.ikatan betul.nanana.

petang.ujianujian.ok.ikatan dulu.kat court.seksyen ana staff fathimah ketua.wallawe.punya la best kan.masa tutibatiba terriak.haha.aish.niatniat.betulkan niat.okok.siap.sambung buat ikatan.hujan.er.runrunrun.naik dewan qadisiyyah.ada ujian ketatanegaraan [selalu je fail sebut benda alah ni.].dengar macam seram kan.masuk dewan je semua serbu buku lina.ada ikrar rukun negara belakang buku tu.dengan penuh ijtihadnya derang hafal.blablabla.kemas dewan tu.ok.beratur ikut seksyen.start ujian kawad dulu.ujian kepekaan terima arahan.ok.agak senang la kan.arahan salah taa boleh ikut.ok.habis.ujian bertulis ketatanegaraan.pasal jalur gemilang+bendera johor [ada nama lain ke?.haha.taa ketahuan.ana bukan anak kelahiran johor.ngaa.].kena lukis bendera.guna pen.alamak salah.nak buat macam mana ni?.liquid taade.aaah.potong.batal.lukis kat sebelah kanan pula.er.salah lagi.potong.batal.ha.belah kiri ada lagi.ok.siap.senyum.gembira.nanana.

nyanyi lagu patriotik.huwa.masa ni kena buli.derang bagi lagu susah.first lagu Inilah Barisan Kita [yeke tajuk dia ni?.hoho.staff yang sebut.] boleh tahan lagi.selalu gak la nyanyinyanyi lagu tu.naikkan semangat.second song dia suruh nyanyi lagu Malaysiaku Gemilang.er.siapa hafal angkat kening.kesian yang taa reti nak angkat kening tu.nanana.merepek.alaa.staff+sarjan+koperal pun ramai taa hafal,nak suruh kitorang nyanyi pula.nak kitorang hafalkan la tu.wek.taanak.ok.taade siapa hafal.yay.terima kasih semua.tukar lagu.haha.lagu er.lagu.lagu.krs.ha.lagu krs.ngehngehngeh.best.habis.balik tumpang syah.dalam kereta kena la kutukkutuk sikitkan siapa yang suruh nyanyi lagu Malaysiaku Gemilang tu.eh.taa.yang buat lagu malaysia banyankbanyak tu yang kena kutuk.haha.ok.sampai rumah..penat.zzZz.

0 ale.ale.ale.ale: