Wednesday, March 11, 2009

jamuan rumah MERAH.

surat cinta daripada han.terima kasih.sayang kamu.ngee.

masa kj ustazah rashidah bagi buat kerja sendiri.adjust apaapa yang patut dekat tali lipan yang dah siap.lepastu han bagi surat cinta,hure!.niesa dapat dulu.lepastu ana dapat.yay.terima kasih han.

daripada bawah:paku A=anisah.paku H=ana.paku W=wan.nanana.

habis kelas han ajak pergi pondok bas.tengok budakbudak lain balik.huhu.saje.ikut.mainmain.tibatiba aida keluarkan paku lebih yang dia ambil masa ert tadi.niesa pun jadi nakal.dia ambil batu,nak ketuk paku tu kat simen.adoi.mana boleh niesa.bengkok nanti.dia pergi kat tiang kayu pondok bas.paku kat situ.tuk!tuk!tuk!.ok.paku dia dah terbenam kat situ.syyh.vandalism.ngee.ana pun tengok macam best.nak gak.minta aida paku lagi.ketuk gak.huhu.wan pun join.yay.dah ada 3 paku.niesa kata jadikan kenangan kita.oyeah.kalau panjang umur habis sekolah nanti datang balik,cuba cek kat situ,ada lagi ke taa.[ce.kalau la sekolah taa berubah.kan.huhu.].dah paku.erm.taa best pula kalau taade ucapanucapan terakhir.ok.bagi niesa pen.tulistulis.siap.ala.camera kat kak wani.adeh.taape la.lepas jamuan nanti datang balik,tangkap gambar tiang tu.ok.

ketua[kak ain*kanan]+penolong[kak yana*kiri] yang berkaliber.cewah.

hadiah untuk ajkajk SAHAJA.sob.geram je tengok.huhu.

nasi ambang.[ni ana+han punya ya.bukan ana punya sorang.harap maklum.hoho]

agaragar telur yang kak ainur buat.sedap.

4 10 han ajak naik.ajak syafiqah sekali.lina+sol pun naik.cari kak wani dulu.ok jumpa.pergi kantin.duduk kat kantin.jamuan belum start.taa ingat pukul berapa jamuan tu start.ada la mc.mc tu memang paling MC [MenCapub] la kan.un la paling sakit hati kan dengan mc tu.ana pun join je la.wawawa.[join benda taa elok.jangan tiru perangai ini di manamana.ngee.].ucapan.sesi penyampaian hadiah.gedebanggedebung,sesi jamuan sampai.kitorang duduk belakangbelakang,terus bangun dengan slumbernya pergi kantin bawah,nak ambil nasi.huhu.nasi ambang.wah.lapar.makan.habis makan kak ainur bawa agaragar datang meja ana.han makan dulu.dia kata rasa telur.er.agaragar telur.rasa sikit.erm.sedap gak.[second time makan agaragar.first time masa alin bawa tahun lepas,agaragar sirap bandung.masa tu baru tahu agaragar sedap.nganganga].lepas makan pergi musolla,asar.ok.siap.balik tumpang lina.lalu depan pondok bas,tangkap gambar tiang tadi.huhu.semata.ok dah.jom.balik.sampai rumah lina,ustazah zurina bagi rasa makanan asli daripada aceh.walla.punyala manis.yeR,dibuat daripada madu.lebih kurang macam biskut madu.wu.dahla ana taa makan madu.sekali tersentuh lidah terus jadi kejang.adoi.pening lepas makan.apaapa pun terima kasih ustazah.

pukul 7 sampai rumah.rehat+mandi+maghrib.lepas maghrib terus keluar pergi 'kedai cina han' kat taman teratai,nak beli tali lipan lagi.yang first round punya dah habis,budakbudak 2 thiqah tolong.[terima kasih semua.kalian dah ringankan kerja KUM.hargai sangat.].kena beli banyakbanyak.esok kak athirah suruh buat bengkel.argh.dah la form3+form5 taade.kitorang kena handle bengkel.huwa.sob.serabut kepala fikir nak ambil masa bila.ok.sambung cerita beli.ngee.adeh.warna taa best.ambil yang best je la.dalam setengah jam gak la kat kedai tu.yeR.kan.lepas ambil talitali tu kena kira manual.fuh.penat.nasib apek kedai tu bagi kerusi.hure.terima kasih apek.kirakira.er.56.eh.57.er.berapa tadi?.adoi.mak dah gelak.aargh.kira balik.1.2.3.[....].lama kira.siap.semua sekali 581.dapat la discount sikit.eh.taa.discount banyak.lepastu dapat free tali hp.yay.terima kasih.balik.pergi 'kedai cina ana' pula kat pulai perdana.beli warna hitam banyakbanyak sebab kat sana tadi hitam sikit.beli.ok.balik.

AiOrenji:esok ujian LK lagi.wu.kerohanian+ikatan+based.agak seram la.kan.

2 ale.ale.ale.ale:

Shakiera~ said...

bler nt bwk kamera ? korg mmg ade tulis ea tmpt yg korg paku tu ? dasyhat r .

~chicken.rice~ said...

huhu.ada.pagipagi sampai sekolah je terjumpa kak wani,terus minta tolong kak wani pegangkan.petang dah nak start jamuan baru minta.ngee.mesti la ada.cuba cek nanti.lawa arts kitorang.mahal.haha.