Sunday, March 22, 2009

jom.

kembali ke sekolah dengan gembira.happy.

huwargh.dah habis dah cuti sekolah seminggu.rasa macam cepat je kan masa berlalu.erm.esok dah start sekolah.kena tanam semangat untuk belajar dengan lebih serious+santai [macam mana tu eh?].er.belajar taa tension ea?.betul taa?.ngee.ok.start esok dah taa boleh malasmalas lagi.dah rehat seminggu.kena bersemangat waja pula kan.baru happy belajar.kankan?.huhu.ok.selamat kembali ke sekolah kepada semua 2 thiqah+budak smih+budak sekolah yang lain.nanana.jom pergi sekolah~.

2 ale.ale.ale.ale:

+akufobia+ said...

yayaya.semangat.haih.semangat 46+semangat iswara.apaapa semangat yang ada.tanam dalam hati+diri+sanubari.kat manamana lagi tempat yang boleh tanam.ha.tanam.tapi semangatsemangat yang syirik tu jangan.ngee.seram.jangan tidurtidur kat class lagi.jadi rajin.jadi student yang baik sangatsangat.semoga dipermudahkan.

~chicken.rice~ said...

ya.insyaALLAH.doakan la gak ye.kamu gak.dilarang bertiduran dalam class.semoga dipermudahkan segala urusan kamu.ameen.ganbatte!.[tibatiba].ngee.