Saturday, March 14, 2009

kak wan.

colourful birthday.

anggur purple istimewa untuk kak wan.

semalam masa MY,nadhirah tanya semua mdp,bila birthday kak wan.er.taa tahu.kak wan taanak beritahu.kak sarah pun rahsiarahsia.adeh.tibatiba farhan kata."esokla birthday kak wan.14 Mac.".ha?.14 mac?.betul ke?.ala.kenapa la kita taa tanya awalawal.taa sempat nak buat apaapa untuk kak wan.adeh.

apaapa pun,buat naqibah ana yang tersayang,kak wan,SELAMAT HARI LAHIR.SANNAH HELWA YA JAMILAH.semoga ALLAH sediakan yang terbaik buat kak wan.semoga dapat straight A's dalam spm '09 nanti.ameen.terima kasih sebab jadi naqibah yang baik kepada adikadik usrah kak wan.kami SAYANG kak wan!.<3

AiOrenji:susah nak tahu bila birthday kak wan.dah macam treasure hunt pun ada gak.pagi tadi la gelabah.sms orang lain untuk confirmkan hari ni birthday kak wan.tapi best!.hehe.

1 ale.ale.ale.ale:

+akufobia+ said...

yayaya.bosan la dia cuti ni.kikiki.padan muka.hu.da ok?huye.happy balik.ngee.