Sunday, March 22, 2009

ketiduran.

huwargh.tengok gambar ni je terus termenguap.sindrom berjangkit.

semalam tidur pukul 6 15.ngadangada la kan nak ikut taufiq.dapat la tidur 2 jam sampai pukul 8 15.punya la ngantuk macam apa.paling sabar dengan hadziq la kan.dia taa tidur sampai subuh.lepastu bangun pukul 12.nak je gantung kat pokok taugeh.geer.ana sarap pun macam sedar taa sedar je.mamai.taa pasalpasal je makan.aduh.susah.rainbow amat la kan.tengah online tibatiba terbaring.huwa.zzZz.alamak.ada orang ym.ta perasan.ngaa.maaf.ketiduran sebentar.taufiq pun memang landing habis.lepas zuhur terus tidur atas sejadah.walla.memang hari tidur serumah la kan.

nganganga.sibuk je join kitorang tidurtidur.nanana.

kitorang tidurtidur sebab penat travel,taa pasalpasal bulat pun semangat lepak.budget macam join je kitorang travel semalam.gigit kang.dah la kacau ana tidur pagipagi tu.hueh.yang penting hari ni memang paling la suram.er.bukan.agak suram la.semua ngantuk.tidurtidur.zzZz.

AiOrenji:tapi hari ni punya tempoh tidur taa dapat pecah rekod bulan lepas la.taa tidur langsung.nganganga.

2 ale.ale.ale.ale:

+akufobia+ said...

haha.nasib tak ajak semua 1 rumah tidur sekali kan.kalau tak takde siapa nak masak.takde orang nak kejut solat.takde orang nak ambil gambar.(tibatiba.)suram berdoubledouble.

~chicken.rice~ said...

haha.ha'ah.eh.taa semua tidur pun taa masak gak.ngaa.semua kat rumah taa makan.ngantuk sangat.semua buatbuat kenyang makan bantal.haha.