Sunday, March 8, 2009

terkena tag.adush.

niat sebenar cuma nak jalanjalan kat taman blogger ni.sekali terbaca 1 post tag ni kat blog seseorang.dah semangatsemangat baca kat bawah sekali ada pesanan yang agak menggeramkan.huhu.ana dah pecahkan rekod tahun ni.1st tag untuk tahun 2009.tag sebelum ni reject.sebab melampaulampau.nasib la tag ni macam best je kan.

last beverage?
air sihat.
last phone call?
aisyah call.beritahu nak datang rumah.

last text message?Wan:salam.kerja bm tu nak kena tulis ke maksud bidalan dia?.
last song you listened to?the script-we cry.[semua garagara blog itu.huwa.]
last time you cried?erm.masa cerita masalah kat kak wan+CK+penghayatan night walk mabit '09. all out.ngee.

have you ever:
dated someone twice?sekali pun belum pernah lagi.
been cheated?sejak kebelakangan ni selalu gak la kena dengan badutbadut 2 thiqah.hueh.tapi best.hoho.
kissed someone+regretted it?er.masa tadika kot.lastlast tergolek.waha.terbengang terus.
lost someone special?lost?.erm.belum lagi.

in the past month have you:
fallen out of love?belumbelumbelum.
laughed until you cried?pernah.masa kes tengah 'buli' budak.[baca post 'terlalu banyak'.]
met someone who changed your life?ada.
found out someone was talking about you?er.ada.kantoi.terus terdiam derang.walla.

how many people on your top friends do you know in real life?ramai gak.
how many kids do you want to have?waha.nak ramai.sayang budakbudak.
do you have any pets?yap.kucing [taa ingat berapa puluh ekor dah.]+ikan+kurakura+hamster.[macam zoo taa?].ngee.
do you want to change your name?taanak.penat mak ayah bagi nama bestbest.buat apa nak tukar.lagilagi nama ana agak sering orang sebut.waha.[terutama kalau dalam ceramahceramah agama.]

what time did you wake up today?
pukul 6.
what were you doing at midnight last night?buat projek muda.huwargh.tersengguksengguk.
name something you cannot wait for?
abang nak balik bulan 7 nanti.hure.taa sabar.
last time you saw your father?tadi.kat hall.sebelum ayah pergi kerja.
what's one thing you wish you could change?ubah perkara mazmumah yang ada dalam diri kepada yang mahmudah sebelum mengubah dunia kearah yang lebih harmoni.[ceewah.]
have you ever talked to a person named tom?erk.kenapalah tom gak jadi pilihan.belum lagi.

what's getting on your nerves right now?bila tengok talitali untuk projek muda banyak yang belum siap.yang dah ada taa cukup 1000 lagi.huwa.
what's your real name?cuba cari kat sekitar blog.nanana.[ingat free ke nak tahu nama betul.]
elementary/primary school?sekolah rendah islam hidayah.
middle/secondary school?sekolah menengah islam hidayah.
hair color?teka.nanana.
long or short?.......[sunyi]
are you a health freak?ha.nak tanya balik.ada sesiapa boleh beritahu freak tu apa?.
righty or lefty?apanya?

first:
first surgery?belum pernah lagi.bakal kot.tunggu mak setuju je.kadangkadang jealous tengok abang+taufiq+hadziq pernah kena.wu.semata.
first piercing?wallala.taa pernah.buat berlubang anggota badan je.
first best friend?fera.masa duduk skudai.dah lama taa jumpa.last jumpa ana menang ketinggian dengan dia!yeah!.huhu
first sport you joined?lari berhalangan versi tadika iman.waha.
first pet?kurakura.tapi kena culik dengan kucing masa kat skudai.sob.
first vacation?pulau pinang la kot.tapi masa tu baru 11 bulan.wu.

currently:
eating?belum makan apaapa.taa rasa nak makan.
drinking?tengah focus jawab tag.taa boleh nak minum
waiting?bilalah nak habis tag ni.panjang betul.+ kawankawan online.

your future:
want kids?nak la.lebih kurang yang boria macam ana.haha.
want to get married?er.ya.tapi.study dulu la.
careers in mind?doktor pakar kanakkanak!.

have you ever:
kissed a stranger?stranger?.[teringat un.].taa pernah.buat malu je.
lost glasses/contacts?taade lagi.
ran away from home?lari belum lagi.tapi dilarikan pernah sekali.wu.dengan maid masa duduk skudai.taufiq pun kena.dia bawa pergi rumah kawankawan dia.[tapi kecik blur lagi.relax je]
broken someone's heart?rasanya ada.tapi taatau la.kalau ada.maaf.
been arrested?pernah.masa kat skudai.ada dua orang budak cina kurung kat rumah derang.punyalah gelabah.hampir bergaduh gak la masa tu.nasib abang+taufiq+the geng datang.fuh.selamat.
cried when someone died?belum pernah rasa kesedihan tu.

do you believe in:
yourself?yap.kena percaya pada diri dulu.kalau taa macam mana nak percayakan orang lain.kan.
miracles?yap.pernah saksikan sendiri masa otw balik ke sekolah daripada restoren bawah tu tu dengan sol
love at first sight?taa.taanak percaya.
heaven?yap.kalau taa percaya,lepas mati *oops!meninggal.nanti kita pergi mana.kan?.huhu.
santa claus?ha.sebelumsebelum ni macam nak terpercaya gak kan.sekali tu hadziq tanya mak pasal santa claus,mak kata taa wujud pun sebenarnya.
kiss on the first date?taa.macam nak kena kick je.
angels?percayapercaya.

answer truthfully:
is there one person you want to be with right now?jap.fikir.ada.tapi taa mungkin akan.nanana.
had more than one boyfriend/girlfriend at one time?taanak la.setia pada yang satu.[wallaweee.]
do you believe in God?yap.tanpa Tuhan kita taakan wujud kat dunia ni.kan.

AiOrenji:alhamdulillah.akhirnya.siap.setelah lebih kurang 1 jam 30 minit.[gilirgilir tag dengan kerja lain.huhu].yang penting ana taanak buli orang yang baca tag ni macam yang ana terkena.wawawa.untuk tag ni terpaksa gunakan tulisan yang agak kecil.kalau taa panjang sangat nanti.

1 ale.ale.ale.ale:

+akufobia+ said...

walla.we cry.yayaya.