Friday, March 13, 2009

rehat.

selamat bercuti.hure!.jom mengembara.

cuti sekolah kembali lagi!.hure.cuti.boleh relax sikit.kan.er.yeke?.relax ke?.banyak lagi projek kum taa siap.adus.jap.termasuk topik taa best pula.tukar balik.cing.ok.CUTI.erm.cuti sekolah seminggu.nak buat apa ye?.mak ayah kerja.nak jalanjalan agak susah la kot.ha.lepak klinik?.ok ke?.boleh cuci mata.wahaha.[confirm mata kena cuci dengan antiseptic kalau buat.ouch!.pedih.hoho].okla,bagi sesiapa yang balik kampung+melancong,jaga diri baikbaik.isi masa dengan perkara yang berfaedah ea.jangan buat perkara yang siasia.[cece.nak terasa ke taa?haha.].ok.kalau dipanjangkan umur,seminggu lepas cuti kita jumpa lagi kat Medan 2 THIQAH yang teramat indah+sentiasa diterangi sinaran sang mentari.[cewaah.ayat nak sedap la.kan.].*kepada mereka yang sukarela bawa balik tali lipan untuk disiapkan masa cuti,TERIMA KASIH,JAZAKILLAH,THANK YOU sangatsangat ana ucapkan.semoga ALLAH bagi yang terbaik untuk korang.sayang semua.<3

AiOrenji:*Niesa-balik kampung hatihati.jangan lupa tapaukan ana nasi minyak makcik nt.haha.ha.jangan nakalnakal kat kampung tu sudah.*Han-erm.taa balik kampung.kan?.sama la kita han.jaga diri.kalau ada aktivitiaktiviti best,ajakajaklah ana sama ea.ngee.*Un-selasa nanti balik kampung.kan?.[selasa.hm.adeh.teringat 1 amanah.].ok.seminggu kat sana jangan buat kerjakerja PELIK.nt tu dah sedia PELIK.jangan + kepelikanmu.haha.wek.*Aida-erm.balik kampung taa?ke senasib macam ana?huhu.kalau taa balik mesti komputer asik duduk depan nt je.kan?.haha.wek.kalau pergi jalanjalan ke,hulurhulurkan la souvenir untuk ana yang taa pergi manamana ni.[dengan muka slumbernya.ngee].*Lina-nt macam mana lak?.ada pergi manamana?.okla.semoga cuti ni dapat diisi dengan perkaraperkara yang berfaedah.rehatrehatkan diri ea.huhu.

2 ale.ale.ale.ale:

+akufobia+ said...

hade.tak dapat makan nasi minyak mak cik sendiri.takpe la.beli la nanti kat kedai.ada ke?ngee.

~chicken.rice~ said...

[masak nasi+minyak=nasi minyak.:D]