Monday, March 16, 2009

my SUNshine.<3

YOU ARE MY SUNSHINE! <3


senyum seluas mungkin.luas+lebar=lubar.er.kejap.nak tutup mulut.ok.dah.


un,thanks sebab jadi kembar ana.kembar yang lain mak+ayah.lain DNA.lain darah.[darah nt apa?.hoho].


un,thanks sebab selalu ambil berat ana.eh.ambil berat pasal ana.sampai turun menjunam berat ku.walla.


un,thanks sebab selalu buat ana bergelakgelakan sendirian berhad.


un,thanks sebab buat ana rasa ana taa kesunyian kat dunia ni.ana ada nt.yang lainlain pun.


un,thanks sebab selalu jadi penyelesai masalah ana.lagilagi kalau masalah "abcdef".


un,thanks sebab taa rahsiakan apaapa daripada ana.thanks sebab percayakan ana.thanks sebab jadi orang kepercayaan ana.


un,thanks sebab bagi ana gelaran yang merapurapu+gelaran yang orang lain taatahu kenapa,kita je tahu.


un,thanks sebab jadi KAWAN ana.!! <3


*ana rasa taayah la kan ana listkan balik perkembaran kita.nt dah pun listkan.huhu.apaapa pun,memang paling touching la kan,HP kita SAMA.susah deh nak jumpa orang yang banyak persamaan dengan ana.[ceeh.]

*ana pun harap,nt taa berubah,bukan untuk tahun depan je,tapi untuk selamalamanya.huhu.mungkin pada derang ana alien.mungkin pada derang ana clown.mungkin pada derang ana badut.ana taa kisah apa ana sekalipun pada derang.yang penting,ana tahu pada nt ana BOW.BOW.BOW.dan nt tetap UN ana sampai bilabila.UN.UN.UN.<3<3

4 ale.ale.ale.ale:

the.N. :) said...

hee~

dakuu di situu deh<33 :)
oho,
kite due klu da tacing2,
mmg hampass yer,
oho .

tape2,
tacing 2 klii sbuln . :))

*tengs2 bow<3333

~chicken.rice~ said...

haha.
kita kalau dah sekali touching tahutahu je la.kan.
kalah couplecouple kat luar tu.
hoho.

welcomewelcome.:D

+akufobia+ said...

hade.da la.geli seh baca sandiwara korang.ngee.simpan b2 sudah.ngee.

~chicken.rice~ said...

hueh.ok apa kitoran 'bersandiwara' dengan kawan.daripada bersandiwara dengan entah siapasiapa.mana lagi bagus?wek.