Tuesday, March 17, 2009

virus jahat.

virus jahat.harap muka je comel.sepak dia.dishdishdish!.

pagi yang indah tibatiba kena serang dengan tentera trojan horse.argh!.musnah segala keindahan.memang paling la tension.kan kena virus tu.macam nak je hentak laptop ni.[tapi kalau hentak,rosak dah taa boleh guna.taa jadi hentak.ketuk sikit je.ngee.].terus update segala anti-virus yang dah sedia ada.scanscanscan.peh.banyak traking cookies.adeh.nama macam best je,cookies.tapi jahat.wek.delete!.tension je tengok.adeh.dah takut nak downloaddownload segala.

AiOrenji:kepada sesiapa yang belum kena,ana nasihatkan jangan download
orbit.huwa.buat sakit hati.ana dah kena.wu.sobsobsob.*tapi bukan salah dia.huhu.

1 ale.ale.ale.ale:

+akufobia+ said...

ngee.smile.dia diserang virus.kiki.eh.tak laptop dia je.ngee.