Sunday, April 5, 2009

bowling.

bersama kita senyum.ngee.:D

aksi bergaya seseorang yang bercitacita untuk menjadi photographer yang berjaya.ameen.uhu.

semalam.ada bowling thiqathif [thiqah+athif] bersama ustaz kamarul kalam [guru sivik thiqathif] kat angsana.pagi tu,hantar hadziq pergi sekolah.sarap.pergi rumah nenek.balik.rancangan awal niesa tumpang.sekali dia call,cakap ayah dia boleh hantar.ok je.tibatiba dia call lagi sekali,beritahu.malas nak pergi.er.hmm.taape la kalau macam tu.aida call,tanya ana pergi ke taa.pergipergi,confirm.beberapa minit lepastu,han pula call.nak tumpang duadua kaki.ok.nuhal.tunggu kat round about.sampai.move.

sampai angsana.ramai orang.sebab ada Jom Masuk U kat level stage.er.serabut.adeeh.terus maju naik atas dengan han.jumaat tu dah plan nak kumpul depan Badan.tengoktengok kosong.ana+han kat level antara Badan+Bowling.er.nak pergi mana ni?.wan datang dari Badan.dia kata kat Badan taade budakbudak thiqathif.er.ok.naik atas je terus.bertembung dengan balqis+dinie.masukmasuk ustaz dah ada.taa ramai.ustaz suruh han tick nama siapa yang dah datang.lepastu ustaz suruh panggil yang berkenaan semua naik atas.jom.pergi dengan lina+han.masa turun kat escalator,nampak syah+alin+najat+qila+farahN+syafiqah [rasa macam ada lagi.taa ingat.].wa.berjamaah seh derang.ok.kitorang pun taa jadi nak turun.bagus gak.taayah susahsusah kitorang nak cari kat bawah.uhuhu.


tunggu yang lainlain kat atas je.ramai dah ada.dengar kata dila nak join.fu.najat paling semangat.best.rindu dila.ok.semua dah ada.main.ana taa main.hanya diperlukan sebagai photographer disitu.*padang lantai.sobsobsob.haha.pula.derang semua rebutrebut ambil kasut.ana rebutrebut denga han ambil gambar derang jela.ngaa.mainmainmain.kesian bola tu.asik kena baling masuk longkang je.betapa hinanya bolabola bowling hari tu.haha.tibatiba mak han call.beritahu dah sampai kat depan Kamdar.han kena balik cepat,ada debate kat STF.tapi, ada la dua orang budak debate ni,boleh lepak+enjoyenjoy kat angsana tu.ishishsish.wek.nanana.iring han balik.keluarkeluar je,bertembung dengan 3 banin x-gen.ha.bengang taa?.terus taa jadi nak jalan derang.haha.masa turun kat escalator yang sama [yela,dah tu je escalator paling dekat untuk turun] terserempak pula dengan sekumpulan banin batch14.derang tengah naik.agak terkesima la disitu.ok.turun je.lalulalulalu.ramai sangat orang.main menyelinap je kat ruanhruang kosong.depan lift depan pizza hut,bertembung pula dengan kakWan+family.wa.jumpa pun.salamsalam.ok,minta diri dulu.rushing ni.bye.nampak kakMuna.jauh.taa sempat tegur.hantar han.jom naik balik.fuhfuh.


sampaisampai je tengok baninbanin tadi ada gak kat dalam.erk.ok.jalan.yang berkenaan semua macam syak sesuatu la kan.[cerita terpaksa ditapis demi kemaslahatan pihakpihak yang terlibat.maaf].sambung main.macam taa sedap hati je kan waktu tu.najat bisik.blablabla.ye.ana tahu.jalankan amanah sebagai seorang photographer.snapsnap.makin ramai orang.remajaremaja berpeleseran disitu.yang karaoke 1 hal.dees.bahaya tu tempat ni.first time jejak kaki kat tingkat atas sekali tu setelah bertahuntahun gak.seram.pukul 12 lebih.teman aida+lina beli tudung.aargh.kena lalu 1 tempat yang paling la menggerun.taa pernah lalu situ.sekali lalu melompat bulu roma.er.gelap.aargh.agak menyesal la ikut.tapi taape,tabahkan hati.demi sahabat.*mata bersinar.cingcingcing.cewaah.pusingpusing.


pukul 1.ramai yang dah habis game.tinggal alin+najat+qila+wan je belum.derang lambat tadi.okla,kitorang gerak dulu.ana+lina+aida+FD+aman.turun Badan.aman nak cari buku potato people.aida?.entah.chilii people la kot.layan je.sampai depan Badan,mak call.ajak balik.er.balik?.derang ajak makan sama.urm.taapela,ana balik dulu.korang makan la tanpa ana.jangan sedihsedih.salam.sekali mak ajak makan kat bawah.haha.laa.ingatkan terus balik.okla.makan.taufiq jumpa dengan 4 banin x-gen [3 daripadanya yang kitorang terserempak tadi.].ok.tengoktengok keliling.budak muar.taufiq salamsalam.pandang belakang.eh.budak muar lagi.tengok kanan,budak muar gak.kiri pun sama.apakah.taufiq kata macam boleh buat reunion muarianz 07/08 je kat angsana tu.ramai.huhu.best la dia.jumpa balik kawankawan lama.habis makan.

pergi surau.lepas ambil wudu',tibatiba ada sorang badut diri depan ana dengan gaya macam ultraman baru lepas kalahkan monster.niesa!.jakun kejap.yela,dia kata malas nak datang,sekali diri macam tugu negara depan ana kat surau tu.haish niesa ni.ok.solat sama.dia nak pergi dah.bye.balik.terus pergi tuition.sampai je ustazah azimah pelik.kenapa?.sebab ana sampai dulu.ha?.aida taa sampai lagi?.haha.agak pelik la kan disitu.ingatkan aida balik dengan mak dia.rupanya tumpang lina.start latihan.aida sampai.wek.ana menang.hoho.habis tuition.


sampai rumah geledah hw yang belum dibereskan.hiyak.siap.nanana.maghrib.solat.pergi IOI.macam biasa,hadziq cari DVD Bleach.ngehngeh.ana pun searching la novel yang dicari.yeah!.jumpa.Warkah Cinta Berbau Syurga.wa.akhirnya.jumpa pun.banyak.dah dilema nak pilih yang mana.belakang ke depan?.[padahal novel yang sama je.ni la penyakit bila dah banyak sangat tersusun depan mata.huhu.]er.ha.ambil yang kedua depan.haha.bayar.yeye.dapat pun.balik.pergi restoren haji Hasyim.makanmakan.main rebutrebut ayam ayah.haha.siapa suruh ayah minta ayam extra,kan dah kena culik sikit.ngee.maaf.balik.sampai rumah 1030.belum isya' lagi.tertewas dek hasutan syaitan.zzZz.1230 mak kejut.isya'.er.alamak.bangun cepatcepat.mandi dulu.kalau isya' waktu tu confirm menyembah ke sejadah sebelum habis la kan.mandi.segar sikit.isya'.mata dah rain sangatsangat.mata rain pun kalah la senang cakap.landing.zzZz.

AiOrenji:adeh.kenapa ye,cuma 1 gambar di atas sahaja berjaya diupload?.ada sesiapa boleh jawab?.haha.huwa.masalah betulla laptop ni.eh.taa internet yang salah.sepak dia.dishdish.[sepak perlahanlahan.kalau kuat sangat rosak balik.]

6 ale.ale.ale.ale:

cW ['_'] said...
This comment has been removed by the author.
cW ['_'] said...

yeah!!..badut kalah kn Ultraman..di kenang smpi org2 buat tugu..tetibe..
bole masuk buku sejarah nie



lagi satu..
sye amek gambar lagi ade rupa cam photographer BERGAYA&BERJAYA..wawawawa

cW ['_'] said...

err..

~chicken.rice~ said...

haha.apakah kamu.yela.pakar la.suka sangat tiru.sepak kamu.dish.

:: s0ft :: said...

huhu~ ayat kamuu tersusun~ jeles2.. x pe suatu hari nnt~ haha. erm.

x pe.. camure sye x tau kat ne.. abahku simpan agaknye.. nnt klu dh dpt camure blik.. tngkp spe pling byk~ haha..

~chicken.rice~ said...

tersusun ke?.agak serabut gak la.masa post ni blank.tapi nak post.hentaman jela yang berlaku.haha.bolehboleh.eh.tapi buat apa kira siapa paling banyak,siap paling best la.haha.*sol taa dibenarkan menyertai.nanana.=P