Thursday, April 16, 2009

jalan+no.to.gelabah.

mari kita jalanjalan.jalanjalan ambil pengajaran.nanana.

esok lawatan KUM+ahliahli kelab lain yang terbiar.haha.taa la.yang rasa nak join KUM sekali ke Terengganu *tanah tumpahnya darah ibuku.er.betul la kan?.masa lahir bukan darah kita yang keluar.darah ibu.huhu.taa pasalpasal kita darah kita dapat nama.adeh.insyaAllah bertolak 9 00 malam.Ya Rabb,berkatilah perjalanan kami esok.selamatkanlah kami pergi+balik.andai ditakdirkan kami gugur diperjalanan.ampunkan dosa kami.pertemukan kami dengaMu,Ya Rahim.sabtu nanti hari yang dia nantinantikan bakal tiba.kamu,jangan gelabahgelabah.cool je tau.huhu.insyaAllah,segalanya berjalan dengan lancar.taa dapat ikut mereka pergi.wu.sob.taapela.2nd+3rd round punya nanti kot boleh.ngee.

AiOrenji:dah semangat guna paint.sekali masalah teknikal.dush.rosak segala.argh.agak kecewa disitu.taapela,lain kali je cuba lagi.wu.

5 ale.ale.ale.ale:

+akufobia+ said...

haha.kalau lagi terel guna yang lain kenapa nak guna paint lagi.hade.paint untuk orangorang kuno@budakbudak kecil yang tak terel macam saya je.ngee.

~chicken.rice~ said...

sebab paint menguji tahap sebenar kekreatifan seseorang.yang lainlain kita cuma gunakan bahan yang telah disediakan.memang paint lagi susah daripada photoshop+photoscape+picnik+photobucket+tempattempat mengedit segala.tapi best,tercabar kesabaran.hehe.

:: s0ft :: said...

erm, dayah, err, semoge perjalanan antum+antunna, berjalan dgn lancarnye,,.

+akufobia+ said...

ngee.ye ke?hade.takde la.senang je kan guna paint.haha.tapi kalau nak jadikan paint sama hebat macam photoshop+etc tu barubaru tercabar kesabaran.ngee.

~chicken.rice~ said...

~soft~
yayaya.terima kasih.

~akufobia~
haha.yayaya.senang gak.tapi susah.haha.macam mana tu ek?.erm.kena buat latihan banyakbanyakbanyak kali dulu baru boleh challenge photoshop kot.haha.eh.macam taa je.ngee.entah la.