Sunday, April 19, 2009

nanananana.ganu kami.

*akhirnya.sampai gak Masjid Terapung.mandi+bersiapsiap kat sini sebelum mulakan lawatan.hiya.

*Wanisma Craft & Trading.masa ni hampir sesat sebab taa tahu jalan.tapi alhamdulillah 'Mandat Besar' kitorang yang tercinta tu call wanisma tu+berjaya sampai.nanana.


*Taman Tamadun Islam.tempat dia penuh dengan warnawarni.1st time tengok agak teruja la kan disitu.lawa sangat.jalanjalan di panas hari.tapi puas hati.yeh.





*akhirnya.berpeluang menjejakkan kaki ke Masjid Kristal yang ana taa pernah tengok sebelum ni hatta dalam paper@tv.ngee.lawa sangatsangat.




*Muzium Terengganu.er.taa sanggup nak cerita banyakbanyak.hehe.



*kat NACC.kitorang terlambat.sampaisampai je dah tutup.dapat tengok ni je la.canting batik.free hand tu.lepastu shopping sikit.ngee.


*inilah dia.bas yang berkhidmat sepanjang perjalanan.Cik Nor Travels.terima kasih banyakbanyakbanyak kepada 2 pemandu bas yang berkaliber.[1.pakcik puspari.yang ke-2 ana taa tahu.maaf].


AiOrenji
:alhamdulillah,DIA masih beri ana peluang untuk bernafas+tiba dengan selamat pukul 5++ am tadi.gambargambar je yang mampu untuk ana letak jadikan tatapan yang lain.agak kemalasan nak buat post panjangpanjg.maaf.apaapa pun,lawatan ni sangat best.walaupun hanya 4 orang form2 banat yang join,tetap best.semoga tahuntahun depan pun best gak.ameen.ngee.

9 ale.ale.ale.ale:

cW ['_'] said...

saya suka anak dinasor tuh..saye yg jumpe duluuu..tiru je

~chicken.rice~ said...

er.apa yang saya tiru kamu deh?bukan ke kita ramairamai panggil dia anak dinosaur?.er.

:: s0ft :: said...

haha. bestnye.

+akufobia+ said...

er.huhu.ni edit guna apa?hoho.

soul~165 said...

ces ces. sangat jeles same gambargambar itu. pandai 'photographer' err.. sape yang tangkap? huhu. kem salam dye! :DD

p/s;terpakse diakui. kamu edit cantek! :DD

p/p/s;uit. termuntah-muntah aku bagi komen. ngaaa

~chicken.rice~ said...

~soft~
ngee.yap.best.tapi kalian referee best gak kan?.huhu.

~+akufobia+~
photoscape.taa berapa nak rajin guna paint.huhu.taa sehebat kamu.

~soul~
haha.photographer ramairamai.er.terima kasih.tapi taa boleh dinafikan kamu edit lagi kerek.haha.*nak muntah pergi tandas la budak.wek.huhu.

:: s0ft :: said...

erm klu tandas sumbat kang. baik pergi... haahaa~ fikirfikir.

soul~165 said...

err.. ape lina?
ahaahahhaa~~

p/s; ceyh pdhl ana tak paham pun..

p/p/s; errr.. koang phm ke komen ana?

~chicken.rice~ said...

~soft~
ha?.tandas sumbat?.haha.gotong royong ye?.nyenye.

~soul~
er.apakah kamu.ana layan je korang ni.haha.agak taa berapa nak faham la kan disitu.haarkh.