Sunday, April 12, 2009

zombie.

930 out.ambil han.maju.otw tu mesejmesej wan.nak kenal pasti kedudukan terkini.tengah lumba.hoho.dan akhirnya.kitorang sampai dulu.yay.senyum bangga.haha.sampai dewan.lina call pula.ruparupanya niesa dah lama sampai.ala.kalah.haha.niesa menang la nampaknya.huwa.okla.jumpa derang.tunggutunggu.orang yang nak kena campak kat bonet taa sampaisampai.mulamula kata pukul 11.dah pukul 11,dia mesej ana,cakap pukul 11++ pula.adeh.jalanjalan.tengok rehearsal persembahan.best gak.

pegang erat tangan kita terakhir kalinya.~

naik tingkat atas.tangkaptangkap gambar.seronok.ruang tu kosong.hanya kami.hure.tibatiba baninbanin kompang naik.ala.taa best.sob.turun.aida dah sampai.pergi kat meja ustazazhustazah tengah pasang reben kat buku.nak tolong.ok.buatbuat.wan+niesa kelaparan.pergi culik nasi untuk ajk.hehe.derang makan.dah kenyang sambung.siap.giliran kitorang pula makan.nyumnyumnyum.nikmat.

arif ajmal.susah betul nak tunggu dia tidur.eh.bukan.susah nak tidurkan dia.ngaa.

sebiru hari ini.~

1.2.3.4.terjun.!*kemaruk mandi kolam.huhu.

nampak ajmal.comel.sangatsangatsangat.nak pinjam.bawa lari jom.nanana.mainmain dengan ajmal.nak tidurkan dia.tidurtidurtidur.ok.dia dah nak tidur.sekali ada senior rembat dia.huwa.terbangun.kesian.hmm.tengok jam,dah pukul 1.rehatrehat sikit.zuhur.keluar.jalanjalan dengan balqis sekali.main kat kolam.masa tu,punya la semangat tangkap gambar derang jalan.taa perasan,sipisipi je nak jatuh kolam.fu.nasib derang beritahu awalawal.kalau taa,memang mandi la kan ana.niesa boleh pula cakap menyesal beritahu ana.sepak kamu.dish.

bosan+penat.bila la nak habis budakbudak zapin ni.hueh.

masuk dewan,tengok budakbudak form1 zapin.er.jujur.agak hancur.kenapa pilih zapin?.susah deh.silat pun senang lagi.ni zapin.ades.kesian tengok bebudak tu.eh.taa.kitorang lagi kesian.taa pasalpasal jadi mangsa balik lambat sebab ustazah hidayati kena latih derang.huwa.duduk depan pentas.semua dah lepaklepak kat sofa vvip.haha.asar.lepastu wan+niesa panggil balik.yay.balik.

tu hafiz yang kepoh.wawawa.

sampai rumah ustazah kat kampung melayu majidee.salamsalam.ustazah kata buat macam rumah sendiri.semua terus larilari pergi hall,tengok spongebob.haha.keanakanakan disitu.tengok tv dengan hafiz.camera ana jadi mangsa budak hafiz tu.semua gambar dia nak tangkap.habis gak bateri camera ku tu nanti.macammacam taktik kitorang guna untuk ambil camera tu.gagal.lastlast senang je,ana minta nak tengok gambar yang dia tangkap+pujipuji sikit.lepas.huhu.terus keluarkan bateri.sembunyikan.nanana.ustazah suruh seterika baju.ikut giliran siapa yang sampai dulu.ok.niesa+han+ana+wan+aida.haha.kira baikla kitorang bagi aida last.kalau ikutkan bajubaju rasmi kitorang tu semua dia kena seterika kan.ngee.

tibatiba ustazah kata nak pergi ambil tong air kat sri jb.em.ana+han ikut.gerak pukul 6.ambil kawan ustazah dulu,cikgu adila,sebab dia mengajar kat sekolah tu+ada kunci bilik tempat simpan tongtong air berkenaan.jauh gak.sekolah tu kat bandar.ngantuk.sampai.makan ais krim hujanhujan.huhu.sedap.ok.hantar kawan ustazah balik.dah maghrib.tumpang solat.aida mesej,tanya kiblat macam mana.er.alamak.kesian budakbudak kat rumah.blurblur je kan.lepastu ustazah suruh derang bersiap sebab lepas maghrib ni nak terus ambil derang,shopping berjamaah.hure.suruh derang mandi dulu.

pergi smart.nak borong buah untuk jualan.dah habis borong,semua lapar.adees.mulamula saje je ajak ustazah pergi jusco tebrau.sekali ustazah betulbetul nak bawa pergi sana.yeye.isya' dulu kat sana.lepastu makan kfc.habis.terima kasih ustazah.balik.

sampai rumah,mak ustazah+adik ustazah+hafiz+irfan+jannah*budakbudak kecil yang sangatla kepoh.dah ada.tengok AF.huhu.kitorang lepak kat bilik ustazah.mandimandi.keluar.nak start buat dadih.ustazah suruh ana+han seterika
baju dulu.ok.derang yang lain buat dulu dadih.takut betul masa seterika baju tu.budakbudak kecil ni terlalu peramah,ana nak gosok pun taa senang.lagilagi dengan jannah budak nakal tu.boleh dia nak tarik seterika tu.haish.ikat kat buaian kang.main kat luar.siap.join derang buat dadih.sampai pukul 1. tukartukar shift.tibatiba wan ajak ana karaoke.haha.apakah.ingatkan mainmain.sekali dia ambil mtv in-team.pasang.saje karaoke lagu kasih kekasih khas untuk niesa.haha.golekgolek dengar.geli.lamalama bosan.tukar cd GGPR.kelakar.masa tu han je tolongtolong ustazah campurcampurkan dadih tu.kitorang gulinguling depan tv.best.tengoktengok niesa dah syahid.suruh wan tutup cd.ingatkan nak bertiduran je kat depan tv tu.baru teringat,nanti adik ipar ustazah balik,confirm gelabah tahap maksimum.suruh niesa+wan tidur kat bilik.kitorang sambung dadih.tengah taa ngantuk,jadi kena buat kerja cepatcepat sebelum terngantuk nanti.siap dadih.dah pukul 2 lebih.nak tidur ke taa?.malas pula.potong buah jambu.ada 40 biji.bayangkan.betapa sakitnya tangan kami.dees.taape.kuatkan gak la.siap jambu.dah pukul 4.er.ada lagi tembikai 2 biji+nenas 10 6 biji+honeydew 2 biji+nuggetnugget+sosej.macam mana ni?.nak kejutkan ke derang?.er.serba salah pula kan.tapi demi untuk siapkan segala kerja tu,kejut gak la,han pergi cuba nasib.ada sorang ni,bangunbangun je main gulingguling.tibatiba gedebuk.jatuh katil.haha.jom sambung kerja.wan+niesa+ustazah gorenggoreng.ana+aida+han potong buah.sampai pukul 6 kerja hampir siap keseluruhannya.mak ustazah dah bangun,tolong gorengkan sekali.terima kasih.6 30 derang buat roti sosej.han dah landing kat bilik.ngantuk sangat.ana pun masuk la bilik.niat awal nak baring sekejap.sekali terlajak sampai pukul 7.adus.bangunbangun tengok aida tidur tepi katil+niesa depan pintu.haha.semua game over.ok.bangun.subuh.masa tu wan je setia siapkan roti.mandimandi.

makan tanpa perasaan.argh.

han kena pergi trip pertama sebab dia ada ambil hadiah nanti.kena awal.lepas han mandi niesa pula.niesa pun kena ikut gak.tolong uruskan barangbarang.ana mandi lepastu niesa.tercepat pula kan.join derang sekali.wan+aida siapsiap.ikut trip kedua nanti.gerak.sampai dewan lina mesej,tanya nak kumpul kat mana.er.maaf lina.taa mampu untuk berfikir buat masa sekarang.ralat.han pergi daftar.rayaurayau dengan niesa.lina+han call.jumpa depan pameran krs.ok.duduk.dah nak start.perasmi masuk.ucapanucapan.ana+niesa dah tersengguksengguk.aargh.taa tahan.ngantuk sangatsangat.eh.taa ngantuk.penat.aida+wan sampai.aida ajak kitorang lepak kat surau.jom niesa.masuk je terus baring.hiya.zzZz.tidurtidur.lina mesej,beritahu ucapan dah habis.tengah multimedia.er.kemalasan nak bangun.tengok jam dah pukul 11.er.bangun gak.blablabla.rehat.makan kat tangga dengan najat+wan+alin+dut+noktah.nyumnyum.semua cakap ana dah macam zombie.dees.taade ke yang handsome sikit daripada zombie?.wu.pasrah.blablabla.habis ihtifal.haha.malas nak cerita panjangpanjang.maaf.

1 ale.ale.ale.ale:

+akufobia+ said...

ngee.hu.budakbudak baik datang membantu.ngee.semoga DIA balas dengan sebaiknya.hoho.suka kamukamu rajin.walla.