Sunday, May 31, 2009

1st day.

pertama.

sampai terawal setengah jam.agak semangat la kan.lagipun hantar hadziq sekali.darjah6 mukhayyam kat utm.wu.mukhayyam.bestnya.rindu.lepas raya nanti la kot kan.huhu.sampai.dah ramai gak.hari ini yang pergi persedian macam boria.semua nak merah.adeh.susah betul la.merahmerahmerah.lalala.baju sukan sekolah merah.seluar track suit hitam.tudung putih.memang paling la boria.ustazahustazah srih yang ada semua tanya soalan sama je.fasi ke?fasi?.huwa.bestnya la kan kalau dapat jadi fasi.insyaAllah.ngee.

ustazah suhana datang.talhah!yay.terus rembat dia.haha.ustazah yang bagi.han tolong ustazah angkat bakul.hakim bawa beg dia+talhah.wa.derang ikut bermukhayyam.best.duduk.main dukungdukung talhah yang tak mandi lagi.lalala.tapi baby tetap wangi.ngee.suka.gigit dia.budakbudak mukhayyam dah berkumpul kat tapak perhimpunan.nak tengok la.jom turun.dah kena interview dengan guruguru yang lain.haha.fasi?.oo.tidaktidak.macam nak je gantung kertas kat leher |kami.bukan.fasi.mukhayyam|.haha.memang berani la kan buat kerja badut tu.tu la.siapa suruh boria ramairamai.huhu.ter.ades.

pukul 8.jom naik.kosong.sunyi.agak cengkerik disitu.haha.[niesa.tersasul.maaf.ngee.].nampak safiyah+kak afiqah kat kantin.berkumpul kat mana dong?.tak dapat dikesan lagi.aduh.dah pukul 8.kak hanan datang.padangpadang.paling lambat pukul 8 30.orait.mai pun datang.ha.konvoi la eh.jom.syaisyai tengah sarap.asrama.huhu.berhenti kat kelas 3.er.3.lupa.lalala.lepaklepak.cakap pasal exam.argh.stop.huhu.kak hanan+kak alifah ajak turun padang.ok.syaisyai dah ada.yeye.6 orang form2 kesemuanya.rehatrehat kat bangsal.nampak mus'ab aizaini+nazif abu.huhu.derang pergi gak kursus kat kedah.4 orang je pergi.mereka+asyikin+anak ustazah hawanis [maaf.tak ingat nama kamu.hehe.].yang ada kat padang masa tu aulad je.menyaksikan nazif tu warming up.joging entah berapa padang.agak teruja la kan.steady je dia.dah la kecil+kurus.kalau kena tiup angin silapsilap boleh melayang.tapi cool je jogging.haha.mus'ab buat 'tepuk bumi' kat tepi padang.haha.tak haci.ok.biarkan mereka.banat lain sampai.jom mulakan latihan kawad.

kena lari gak.dah seram.kak alifah macam nak tersuruh join budakbudak tu lari padang bola.sekali kena 5 gelanggang futsal.haha.agak bersyukur disitu.larilarilari.habis.fu.kawad.ana+kak izzati+kak wani group kak suria.paling la lawak masa kawad tu.kak suria la.bantai je bagi arahan.tahantahan gelak je kan.sekali terkena bagi arahan.argh.seram.eh.tak.tak nak seram.cool je.[ceh.padahal gelabah.].blablabla.berlatih terima sijil+etc.best gak.sekali angin kencang melanda.fiuung.wuu.seram deh kawad macam ni.terbangterbang.bahaya.

9 30.rehat.dah nak hujan.kantin+koop tutup.dah tak tahu nak makan apa.kedai bawah?.9 45 dah.sempat ke?.dah macam nak hujan.tak jadi.ada 2 roti cokelat.bahagi 2 la senang.nampak air sarsi kat kantin yang tak dikenali miliknya.ngehngehngeh.banin ambil.kitorang pun dengan muka innocentnya ambil.yay.hujan dah lebat.alhamdulillah tak pergi kedai bawah.kalau tak confirm lencun.sejuk.

musollah.2 hadith+doa rabithah.okok.blablabla.habis.bincang untuk makanan.serunding!.paling semangat.habis.based.yeh.buat level 2 pula.sebelumsebelum ni level 1 je.belajarbelajar.main tendangtendang orang sekeliling.[padahal diri sendiri kena tendang.sobsobsob.siapa yang tendang ek?.kasutkasut.lalala.].balik.

esok ada lagi.fu.ulangkaji kawad.pc.pattern 1+2.huwa.macam nak teruja.tapi macam seram gak.er.kejap.kenapa kena seram ni?.adeh.come on hidayah.you can do it.yayaya.insyaAllah.Allahu akbar!.zzzz.

0 ale.ale.ale.ale: