Saturday, May 16, 2009

alhamdulillah.

mereka+bantal.saje suruh sembunyi belakang bantal.wahaha.

lepas tusyen terus pergi rumah nenek.pukul 12 nak gerak.sampai.sunyi.harriz je ada tengah baca paper.nenek kat dapur.salamsalam.makan.harriz datang.dia tanya kenapa semua macam muram?.lepastu dia tanya ana gaduh dengan blablabla ke?.er.apakah.senyap je la kan.taufiq pula taa pasalpasal jawab.dia yang gaduh dengan blablabla ana.argh.kenapa la daripada semalam asik ana je kena ni?.sabarsabar.dugaan ni.lepaklepak kat depan.tengok tv.tunggu pakchu+kawankawannya.pakchu taa siap lagi.pakchu turun.beritahu kawankawan dia dah kat batu pahat.ok.tunggu tok andak+lainlain.sampai.masukkan barangbarang hantaran dalam kereta.jom.konvoi.main sesatsesat pula kan.haha.pak uda bawa kereta macam nak race.

kat masjid batu pahat.

berhenti kat masjid bp.zuhur.jama' asar sekali.kawankawan pakchu ada gak.borakborak sementara tunggu trip tok andak habis solat.ok.jom.pakchu drive dengan yakinnya.pak uda pun join je kan pakchu.sekali terlajak.haha.

mereka yang bertuah.kena bawa barangbarang hantaran tu.lalala.taufiq+harriz+hadziq terjebak gak.padan muka.ngaa.

antara barang hantaran perempuan.sampin+baju eh?.lupa.huhu.suka.warna lawa.

kitorang+abang wan+geng yang sampai dulu.lepastu pak uda sampai.pakchu lambat sikit sebab pergi ambil tok andak yang dah terlajak jauh.ok.tunggu.sampai.keluarkan barangbarang hantaran tu.bagi semua kat lelakilelaki yang ada.hadziq pun kena sekali.derang bawa.memang sempoi la kan rombongan lelaki.yang datang semua mudamuda.nasib tok andak+geng ada.dapat cover.huhu.

salam.suruh makan dulu.ok.makan.jom masuk.bincang.tok andak wakil lelaki.blablabla.buatbuat faham apa yang derang borak.lepastu tu semua kecoh nak tengok lelakinya.haha.saje taanak bagi pakchu masuk dulu.nantinanti.mak kena sarungkan cincin kat kak jue.keseganan.mak minta nek andak.ok.ana+mak+nek andak+mak uda masuk bilik.bagi cincin.salamsalam.ngee.tahniahtahniah.keluar.semua tetamu dah taa sabar nak tengok pakchu.sebab taa kenal.ok.pakchu.masuk jom.semua berhimpithimpit depan pintu rumah nak tengok.dah semangatsemangat.sekali abang wan yang turun dengan muka slumber dia tu.taa macam nak kuat lagi kan derang gelak tengok.pakchu masuk.blablabla.makan.ambilambil gambar.balik.

singgah rumah nenek semula.pakchu+abang wan+geng ada gak.sediakan makanan.makan.borakborak.er.pakchu.tergeram tengok cup cake hantaran ni.lalala.buka.nak makan.tapi sayang.lawa sangat.haha.smart la perempuan punya.makan sikit cup cake.termanis sangat.main passpass kat orang lain siapa yang nak.haha.
abang wan+geng balik.mak+nenek buka hantaranhantaran semua.kitorang yang lain tengok MU-Arsengal.bet dengan pakchu+pakngah.derang memang kelab kipas arsengal.geer.jom.lawan.lalala.draw pula kan.taape la.MU tetap menang.yay!.glorygloryglory manUnited.tukar channel.badminton piala sudirman.malaysia-china.beregu.malaysia terkalah.taape la.puas gak tengok.fight betul.balik.najat msg.kongsi kegembiraan MU menang.lalala.best.balik.

siapsiap.ym.kak syifa' muncul.cing.yuhu.termerepek sikit.eh.taa.banyak.haha.sangat rindu nak merepek dengan dia.dah lama taa merepekmerepek macam masa tahun 2006.ana darjah5+kak syifa' darjah6.wu.selalu je merepekmerepek dengan dia+lina.masa tunggu abangabang kami habis class tambahan form3.lalala.terimbau kenagan lama.rindu.huhu.

2 ale.ale.ale.ale:

:: s0ft :: said...

tersangat rindu sekarang, musolla tidak macam dulu~ abangabang kita pon sudah pergi menghala tuju masingmasing.

~chickenrice~ said...

yap.sangat rindu.musollah tu.huwa.masa darjah 1+2+3+4+5.kedekkedek jalan pergi sana.ala.rindu sangat.huhu.ha'ah.abang ana la yang melarikan diri dulu kan.uhu.