Friday, May 29, 2009

keluar.

kosong.cengkerik.haha.niesa.rindu.lalala.

exam habis!lalala.yahoo.yabedabedu.sykur sungguh dihati ini dikurniakan teman sejati yang samasama membantu dari segi mental+fizikal sepanjang exam+folio.terima kasih kawankawan.haha.

exam bak yang sangat panjang waktunya.argh.sengsara.kenapa lama sangat?tolong.tak tahan.bila hati dah gundah.[ceh.].niesa baling roket.fiiung.bukabukabuka.surat layang.masa tu ustazah suhaila jaga.ana pun keretkeret.baling balik.yeh.terbangan yang mantap.dah penat balingbaling.akhirnya waktu habis.hure.rehat.

taklimat ringkas kat bilik elektif pasal kursus nanti.blablabla.agak lama bermeeting bersama kak timah.ok.zuhur.terlewat masuk musolla.maaf.nasib ada alasan teguh.elak kena solat kat luar la kan.huhu.terima kasih pengawas.cepatcepat.allahu akbar.assalamualaikum warahmatullah.rehat.makan dengan lina.han nak jadi tukang tengok je.cari syah+niesa.aida pula yang datang.haha.derang pun tiba.tibatiba rasa macam kantin tu milik kami.kosong.yeh.ulangkaji tajwid sambil makan.sangat best.berbelitbelit.naik.ready untuk exam seterusnya.fuh.bismillah.jawabjawab.tak tahan lagi.lama sangat tempoh waktunya.habis.semua rebut nak hantar kertas cepatcepat+melonjak keriangan.sent!.yey!.takbir!.allahu akbar!.ana pun seperti biasa akan mengsponsor juadah ber'buka' exam.lalala.nuss.cokelat kegemaran dia.yeye.teringat kamu.tu yang bawa.haha.makan dengan semangatnya derang.

salamsalamsalam dengan semua.aida start bagi ucapan sempena cuti.haha.semangat.ana join.ala.cuti 2 minggu.mesti rindu.lagilagi ochidem.pergi belakang dengan balqis.niesa+syafiqah terjah.aik.niesa ikut pergi belakang.padahal dia balik depan.lepastu buat drama pula kan.haha.yayaya.akan rindu kamu+mereka.jaga diri baikbaik badut.haha.kenduri kahwin baikbaik.jangan lupa culikkan gulagula untuk ana.ngee.

thiqah+athif.selamat bercuti.jangan buat bendabenda pelik sepanjang cuti ni.tak pasalpasal nanti naik sekolah jadi pelik sangat pula.huhu.jaga solat.ingat tu.jaga diri.happy cuti jangan terlupa pada DIA.jangan lupakan perintah DIA.masih perlu berpijak di bumi yang nyata.lagi 1.jangan terniat+terfikir untuk buat sesuatu yang tak elok cuticuti ni.bak kata ustaz syamsul [musleh].tak kan berjaya rancangan tak elok kita tu.ok?.last sekali.manamana pun kita pergi cuti ni.kampung+overseas+perak[wuu.],ingat.kita sentiasa ada cctv yang memerhatikan kita.bodyguard kiri+kanan yang sentiasa mencatit setiap perbuatan kita.paling penting.DIA yang sentiasa memerhatikan kita.walau kita sembunyi dalam pasu bunga sekali pun.DIA tetap melihat kita.jadi.fikir dulu sebelum buat sesuatu.jang tersalah langkah.ngee.terpanjang pula pesanan.selamat bercuti.sayang semua.huhu.

3 ale.ale.ale.ale:

ChiCken WiNg^__^ said...

gula2?..x sempat bwk balik JB..budak2 dah habiskan..

~chickenrice~ said...

ala.simpankan la awalawal.buka je packet gulagula tu.ambilkan 10.haha.sorang 2.ngee.

+akufobia+ said...

ngee.lalala.makan sorangsorang.