Sunday, May 10, 2009

rain.

mirwana.kesian abang botak kat tengah tu.macam taade function.haha.

bangun pagipagi dengan semangatnya.siapsiap.taufiq tengah lepak lagi.dish.mandi la.bagi alasan hadziq tengah mandi.ok.siap.7 30 dihantar ke sana.sampaisampai je.betapa sunyinya.huwa.nampak kak oyah jaga pintu gerbang.masuk.jumpa kak uzma pula.dia tanya ana nampak kak oyah taa?.agak taa logik la kan kalau ana kata taa nampak.haha.maaf.ngee.masuk dewan.bebudak teknik ada.er.keseganan pula kan nak duduk sorangsorang kat situ.keluar balik.kak nadhirah tanya siapa taade kerja.anaana.bagi pamplet.ok.disebabkan memang taa ramai lagi.diri la depan pintu macam patung uncle kfc.wadeh.kesabaran.kak mila+kak akmal da datang.nah ambil pamplet.yeye.lari.

nampak sesuatu yang agak tinggi.berbaju+tudung biru.macam kenal.jengukjenguk.aida.yeh.aidaaida.akhirnya.datang gak sorang.dia cari kak maryam.dari jauh da nampak kak maryam kat dalam.jom.bagi camera kat dia.tunggu yang lain kat depan pintu gerbang.sekali terkena jadi penyambut tetamu la pula kan.dengan kak aisyah+kak kinah.okla.salamsalam.3 sekolah berturutturut.rasakan.tangan macam nak tercabut.paling taa tahan 33 sekolah tu salam cium tangan ana+aida.dah la ada 1 sekolah tu semua form5.memang paling gelakgelak la kan dengan aida.terasa besar.aida logik la.ana?.haha.ok.blah dari situ.

diri kat tengahtengah antara pintu masuk+air.suruh mereka yang masuk ambil air.dengan penuh tatasusila kan cakap.lina+odi sampai.er.dah ramai.jaga kan tempat.derang masuk.ana+aida masih teruskan perjuangan tu.sekali tengok lelakilelaki yang masuk slumber je jalan taa ambil air.kakakkakak r2j3 dah geram dengan ikhwah semua.lambat dong.masuk dewan jap.tengok keadaan.mirwana tengah cek sound system.derang nyanyinyanyi.mulamula taa nampak lagi mirwana.keluar je la semula.


niesa sampai.melompat keterujaan niesa.haha.lawak deh.meh tolong kitorang jadi penyambut tetamu.lalala.habis.fu.lega.baru nak masuk dewan.dah ramairamai keluar.er.kenapa ni?.oo.sarapan.nak ambil ke?.ramai sangat rebutrebut.kesian mereka.taa sarapan lagi kot.jom masuk.baru selangkah masuk dewan ustazah zurina suruh lina ambil sesuatu kat kereta.keluar balik.lagi sekali.baru selangkah keluar daripada pintu gerbang.lina kata dah ambil la barang tu.erk.apakah.nasib han datang waktu tu.dapat la cover kononkonon memang sengaja.tunggu han.haha.han taa blue.niesa kata singkirkan.haha.taabaiktaabaik.

biru+biru+biru+purple.wadeh.lalala.

dahdah.masuk.duduk.dengar la ceramah ustaz rifqi.sangat best.agak nak pecah perut gak la kan.mirwana masuk.yeh.nyanyinyanyi.derang keluar.pentomen.pelakon 5 orang je.eh.salah.2 orang.3 'ekor syaitan'.haha.teruja la pula kan tengok syaitan yang sorang ni.ni mesti jenis yang hyper punya syaitan kan.jalan pun macam nak terbangterbang.beberapa kali gak terpaksa dicover sebab nak terbuka penutup muka dia.haha.ok.mirwana lagi.nyanyi lagi.banyak lagu baru.ada yang pernah dengar.sedapsedap.hmm.dengar dengan khusyuk ke tidur?.huhu.

ok.forum start.blablabla.boleh la tahan.ustazah tu masih sama seperti abjz dulu.perkara yang sama diusulkan.hu.gamat dewan dengan suara orang bergelakgelakan.sakit dagu gelak.dish.mirwana.main tekateki.tahu jawapan.taanak jawab.haha.bengang deh.derang nyanyi lagi.lina ajak pergi depan.ambil gambar dekatdekat.er.ok.jomjom.naik balik.

habis.lina+han+aida balik awal.ana+niesa terpingapinga.taufiq+hadziq pergi masjid.ingatkan mak datang cepat.boleh zuhur kat rumah je.sekali terlambatkan.ades.niesa dah taatahu dia balik dengan siapa.nah hp.call mak dia.ok.duduk kat tangga.niesa balik.huwa.sendiri menyepi.

taufiq datang.jom ambil ambil makanan.makan kat situ.mak datang.balik.terus gerak kota raya.zuhur sorangsorang.mak+ayah makan.blablabla.pergi persada johor pula.ada pameran+gerai barangbarang buatan malaysia.keboringan melanda diri.

balik.asar sekejap.saje melambatkan diri.semua dah siap.bertolak pergi kulai pula.mereka nak cari cd game kat ioi mall.ok.balik.klinik.ayah nak betulkan pintu.maghrib kat sana.siap.makan kat restoren haji hasyim.balik.dalam kereta mata dah rain tahap masked rider.aargh.tidak.jangan.syaitan merasuk mataku.haha.akhirnya.ter.zzz.sampai rumah.hilang ngantuk.haha.main game.internet.12 30 memaksa diri untuk tidur.yayaya.malam.zzzz.


AiOrenji:gambar taa berapa nak ada.kemalasan nak ambil.gambar mirwana je ada.tu pun belum transfer.nantinanti la eh.huhu.

3 ale.ale.ale.ale:

Shakiera~ said...

hahah . dayah . nt datang awal balik pon paling 'awal' . bagous2 .

Shakiera~ said...

ahaha . dayah . datang paling awal . balik pon paling 'awal' . cian keseorangan .

~chicken.rice~ said...

haha.tula.masa datang sunyi.balik pun sunyi dah.hueh.