Sunday, May 24, 2009

sivik.

ni la sumber pendapatan ana.terima kasih malaysiana.lalala.

bangun.tibatiba tersegar sangat.kenapa segar sangat ni?.ades.ngantuk la.wu.semalam tidur memang paling la cepatkan.huhu.selalu je macam tu.tidur lambat esoknya mesti kesegaran.yeh.

msg aida.tanya macam mana dia+han buat folio sivik.blablabla.ok.baca sej sikit.dah habis.jom.kena guna komputer.okla.layan je.tergeram lepas hadziq cakap dia dah delete firefox.argh.tidak.terpaksa guna internet explorer la nampaknya.taksukataksuka.tapi terpaksa.caricari.jumpa.print segala.berdoubledouble geram dengan ink printer ni.sangat tak handsome.geer.berbelangbelang.apakah.walaupun macam nak tak macho disitu,teruskan je mengprint.

akhirnya.kira halal je la.warna tak terang+jelas.tulisan boleh nampak.ok kan je la.sangat pening.apaapa pun dah berjaya cari maklumat+gambar.tinggal nak binding+front page je lagi.huhu.lepastu hantar.yeh.nak hantar cepatcepat.agak mengganggu konsentrasi nak study la bila ingat pasal folio tu.lalala.tapi best gak.tak payah exam bertulis.lebih rela folio daripada exam bertulis.dah serik dengan exam sivik tahun lepas.huhu.

AiOrenji:terima kasih aida atas bantuan mental yang diberikan.haha.

4 ale.ale.ale.ale:

Shakiera~ said...

ana berterima kasih kat rai coz rai yang suruh cari kt link tu [malaysiana] .
ish . ta aci seyh dayah . da nak siap . kitorg punya la cam nak naik gila [ta gila lagi taw] cari bende tu .

+akufobia+ said...

huhu.sibuk je subject sivik ni.ngee.

+akufobia+ said...

haha.asyik tak macho je ni.bila nak kuat.

~chickenrice~ said...

~shakiera~
haha.yeke?.okla.terima kasih gak rai.huhu.lalala.yela.siap hasil bantuan korang gak.terima kasih kawankawan [ayat siapa ni ek?.macam kenal je.haha]

~akufobia~
erk.agak sibuk gak la.er.belum tak macho lagi deh.sipisipi.