Friday, June 26, 2009

alien.zzzt.

bas sampai.ana pun dengan terujanya bangun nak naik bas.eheh.bas tu terus jalan.dah bengang kali ke2.najat dah nak lompatlompat gelak.ades.buat muka konkrit.bas real punya datang.larilarilari.dah naik bas.sekali driver bas tu macam ada konflik dengan kak afiqah (presiden baru club badminton).er.ada budak bowling form1 ni kata salah bas lagi.ha?.ana+aida dah turun balik.sekali derang kata betul.aish.apa ni.ada gak kena ketuk dengan racket ni.gerak.semua gerun.driver tu bawa budget macam jalanraya tu litar f1.flying bus.yela.kena rushing nak hantar budakbudak mukhayyam form3 pula.biar la dia.

sampai.ustaz omar takde.tak boleh masuk court lagi.tengok membermember fleet training.peergh.power je kan.bosan.lepak luar.time ni la start menyesal tak bawa camera@hp.aargh.rugirugi.dah la last club.tidaaak.tunggu ustaz sampai penat.beli sun flower seeds+revive.kembalikan tenaga menunggu.ustaz tiba.yay.masuk.form2 5 orang.ada tournament la pula kan hari ni.spoil ana tak bawa racket.huwa.pinjam orang lain punya.ana+wan-aida+lina.qatrul+form1.paling seram main ustaz perhati.hoho.main yang paling mainmain.tak serius langsung la kan.ustaz sempat buatbuat lawak tepi court tu.straight set.alhamdulillah.termenang.

jom keluar.tengok tv yang tak clear.cerita dora the explorer boleh pula clear.layan.ikut je apa dia suruh buat.budakbudak form1 dah ngeri kan tengok seniorsenior derang ni matang terlebih.haha.baru derang tahu siapa form2.hahaha.(bangga la sangat).hujan.sejuk.berhenti.ana+aida pergi duduk kat pondok benggalibenggali lepak tadi kat luar.lina panggil.lastlast masuk court balik.lawan lagi.termenang lagi sekali.hooray.training realreal dengan ustaz.best.pukul 5.najat larilari masuk court.bas.naik.ana+wan mulamula nak duduk tangga.sekali tak best.wan duduk kat tepi gril sebelah pak ungku.najat join.ana?.kat depan cermin bas.hahaha.paling best.1st time ni.mana pernah naik bas.tumpang syukor pernah la.tapi duduk sopan santun je kan.

sampai sekolah.balik.mandimandi.mak ajak pergi angsana.jomjom.maghrib+isya' sekali kat sana.sakit mata tengok derang meragaragakan diri.er.bukan memperagakan pakaian yang tak laku.lelong.baju macam kain langsir nak jual.alien jiddanjiddan nama nya tu.huehhueh.balik rumah.menghalau hadziq dengan cara paling sopan.dia dah online lama sangat.bagi chance dia main game pulak la kan.haha.online.ingat nak stay up sampai pukul 1.lepastu ambil taufiq kat bust stop skudai.yaahuyabedabedu.taufiq balik.walaupun cuma sampai hari ahad.huhu.

0 ale.ale.ale.ale: