Friday, June 26, 2009

gaduh.dishdish.

mdp.yay.da lama tak bermdp.sangat rindu mereka.terjadi mc la pula kan.bantai je la.hoho.2 orang tak datang.sobsob.habis.rehat lambat.mdp terlajak macam biasa.hehe.suka.kp pun terlewat gak.maaf ustazah.bila masuk lambat tempat duduk mesti la tak exclusive kan.jauh dengan ustazah.apa yang ustazah cakap dah macam angin je.samarsamar dengung.wadeh.terkena ada budak kecoh peringkat gransazers pulak.tensiontension.tibatiba dah habis.haha.walala.tak sedar.

bm.ustazah hanim takde lagi.argh.ala.macam mana nak bincang.next week la kan.mintaminta ustazah free.memang dah ready 3 kertas A4.diberi ilham olehNYA untuk bawa.apa lagi.buat art la dengan niesa+wan.(yeah.dah bertambah pencurahcurahkan idea.haha.welcome wan).waktu sivik.ustaz kamarul pergi survey tempat mukhayyam form3.ala.takde guru lagi.han+aida keluar.jumpa ummi ke3 han.(tekateka).han panggil ana kat tingkap.suruh panggil 4 orang tolong ustazah mely kat kantin.hure.berbisikbisikan dengan niesa+syah.terus ruuun.ustazah takde.er.kat mana ni?.han awalawal dah terus ghaib.ajaib.caricari.jumpa.jom buat kerja.balqis+diana ada.bagi anakanak kucing yang ketiada ibu minum susu botol.kesian.asalnya ada 5.tapi 1.mati kelaparan.2.kena hempap (badut punya pengempap).3.terjatuh dari mana entah.dramatik betul puncapunca kematian deekor (kalau sebut derang orang kata salah.ha.deekor terus la eh).budakbudak turun.nak pergi bengkel.ala.dah kantoi.haha.buat segegas mungkin.siap.jom hantar.

masuk bengkel.melarikan diri ke bengkel sebelah yang kosong.syafiqah je ada.best.sunyi.tapi ana tak buat.tolong han+aida je.ana punya sikit lagi nak siap.jadi tolongtolong derang dulu.lagipun peralatan kongsi dengan niesa.dia guna dulu.(kitorang punya elektronik sama taraf).jadi tukang penyedut alat pateri yang degil masuk lubang lain.geer.my.larilarilari.sebolehboleh taknak my.hari panas.tolong han carikan beret+logo mas berkarat kat beret untuk aai.pergi jumpa ustazah hamizah kat bilik guru.han+syah tunggu kat bilik elektif.balik je kat bilik elektif dah kosong.han+syah dah mecabutkan diri ke my.ala.baru ingat nak kena denda ber4 sebab lambat pergi my.lalala.gotongroyong.(cerita balqis takyah la diulang tayang eh.maleh.kat blog niesa dah lengkap+padat+jitu).sukan.han takde.fasi mukhayyam darjah5 kan.(ooh tuition yang membantutkan kefasian ku.sabar je la kan.takpe la.redha.berkorban la.)

bas lambat.masa tunggu tu sempat tengok drama budak tahun 3 main gaduhgaduh mulut tengahtengah jalan banin balik solat jumaat.apakah.punya la sopan budakbudak ni gaduh.takde tumbuktumbuk.yang sorang dah tak macho.haha.habis la.kalah la dia.tengok dia dah macam nak kalah ana+wan support.suruh tumbuk budak budget gangstuck tu.sepak je.lastlast ada sorang pengawas handsome datang membantu.dia leraikan.waah.teruja.muka suci je kan.dia pergi tengahtengah budak gaduh tu.tolak yang dah tak macho tu jauhjauh.lepastu terus pergi.time cakap kat najat+alyn+qila+kak aya pengawas handsome tu tolong,ana tunjuk la budak tu.ada ke kak aya jawab |ya Allah.buta ke apa budak ni.|.apakah.peeh.takpetakpe.tahu la taste ana unik kan.wek.badutbadut.yang penting dia penegak kedamaian.semoga 1 hari dia gak akan jadi penegak kebenaran di muka bumi Ilahi ni.ameen.

0 ale.ale.ale.ale: