Tuesday, June 9, 2009

kursus+gambar.6jun+7jun.

6jun kot.lupangehngeh.aktiviti kayak+rakit.gambargambar kat bawah ni time kayak versi left.muda je.sarjan punya tak dapat.rakit takde pula.wadeh.macam mana ek nak dapat?.gambar banyak kat tuan amnan+encik hamid.ni je yang dapat rembat daripada blog krsmusleh.

sebelum berkayak.berlatih float.best deh.masa kitorang air tengah pasang.lagi best.huhu.

rafting!.rebutrebut tarik kayak sebelah.briefting?.haha.rindu.

7jun punya cerita pula.malam terakhir.kena buat jamuan+persembahan.persembahan kitorang dengan suka hatinya ambil lagu Dunia Gemilang rekaan najahan super senior.hehe.jamuan kontijen kitorang kena uruskan.mulamula agak serabut la kan.sebab ada masalah tempat.lastlast ok je.layan.paling best borak lama dengan tuan azrul+lainlain tanpa gangguan.haha.dapat ilmuilmu baru.sangat best.rindu time tu.terima kasih tuantuan+puanpuan.

gaya bebas.peace.

kak kemah sebolehboleh nak bergambar dengan tuan azrul.geer.sepak kamu.dishdishdish.

puan roslina+puan muszainee+puan humayra'.jemputlah makan.jangan segansegan.

tuan iskandar+tuan rofazlin.mereka lah yang merasmikan jamuan.huhu.

yeh.mari makan ramerame.

3 ale.ale.ale.ale:

mardhatillah said...

aaaaaaaa...
rindu2!ish3.sedih seyh.
dah balek jobor dah.
waa~

:: s0ft :: said...

haha. serunuk! terindu mereka.

~chickenrice~ said...

sangat rindu.rindu nak kelamkabut setiap pagi sebab lambat bangun qiam+hirasah.perhimpunan pagipagi.kiwi kasut setiap petang sambil bergelakgelakan.huwa.rindu semuanya.