Tuesday, June 2, 2009

last day.


hari terkahir.yeh.pagipagi ulang kawad balik.belajar cara bagi arahan+terima arahan dengan betul.sarjan aminah conduct.dipanaspanas hari.semua melarikan diri ke bawah pokok.kawad bawah pokok.walala.sangat redup.kawadkawad.

rehat.makan ramairamai kat ittifaq.kucing cari gaduh lagi.geer.tutup pintu.masuk ikut tingkap pula.argh.tension dengan kucing ni.macam nak campak je dalam kolam.syuhsyuhsyuh.habis.orienteering.main caricari bearing.lawan dengan banin.banin tembak kitorang cari.kitorang tembak derang cari.dah siap tembaktembak.tunggu banin siap.pergi padang.pasang khemah.wah.khemah baru.yeye.baru.tapi form1 dah rasmikan dulu.ala.tak best.huhu.pasangpasang.ana+lina buka lilitan tali rafia yang macam apa.serabut habis.agak dalam 1 jam gak kitorang buat benda tu tak siapsiap.haha.tengahtengah pasang khemah banin datang.derang dah siap tembak.jom caricari.tinggalkan khemah sorangsorang.lalala.
start tembak kat tiang bendera pertama lepas stage.ok.derang bagi bearing.cari objek.susahnya.sekali ni derang bagi clue 'JJD 4871'.arah bearing kat kawasan aspuri.kitorang pun cari plat number tu.takde.dah geram.tanya banin.anas kb kata nombor tu ada 1 je kat sekolah ni.cari la.boleh jadi motor ke.geer.kak yana geram kan.memang la 1 je.1 dunia pun memang 1 je nombor plat tu.dees.semua pecahpecah cari.akhirnya.jumpa.kat pondok jaga.bawah ariel tv.badutbadutbadut.tu nombor plat pak guard.pak guard gerak tempat lain dengan motor dia.macam mana nak jumpa.peh.semua nak geram je kan.last bearing.clue 'tempat berucap'.cari kat stage smih.sekali tembak kat srih.lagi la geram.area smih je la.turun bawah.budakbudak mukhayyam dah balik.selitselit.han jumpa!.yeh.naik atas balik.

kat bangsal ustazah hamizah bagi name tag.hure.name tag baru.lalala.12 30.rehat.beramairamai turun kedai bawah.kaya pakcik kedai bawah ni.makanmakan.tersama semuanya dengan kak kimah kan.lalala.ada jodoh?.haha.rehat yang sangat lama.sampai pukul 2 25.kat musolla semua lepak.kak hanan pun tidur.bila dia bangun semua suruh tidur balik.haha.sebab kalau dia tak bangun tak sambung la latihan.lama sikit rehat.er.bukan.lama banyakbanyak.

berlatih pattern 1.tibatiba tersemangat waja pula kan semalam.habis based.kak hanan ajar ikatan krs.yang nama pelikpelik.sampai pukul 4.tunjuk baju krs.mana nak kena jahit.blablabla.4 30.bincang pasal barangbarang.blablabla.asar.balik.fu.kepenatan.

sampai rumah nak keluarkan baju psfm kak pizah.er.mana ni?.galigali beg.erk.apakah.mana dia nyorok?.tidaktidaktidak.jangan cakap baju tu ghaib.argh.1 kenyataan yang buat ana jadi zombie malam semalam.tidaak.

pagi.pergi sekolah dengan segunung harapan baju tu ada lagi.huhu.sampai.caricari.erk.takde.tak.tolong la.jangan takde sekarang.ada kan la diri kamu cepat wahai baju psfm.tolongtolongtolong.dah cari.takde gak.argh.terus msg merekamereka tanya pasal baju tu.kak pizah.maaf.ana tak tahu siapa ambil.sorrysorrysorry.

0 ale.ale.ale.ale: