Friday, June 19, 2009

mesra.

datang sekolah dengan muka selenge.terus nampak bebudak kat court badminton.semua form2.wadeh.rajin betulla bebudak form2 ni.nak letak beg kat class ke join derang?.kalau letak dulu dah leceh nak kena turun balik.er.join je la terus.beratur la dengan beg+quran ditangan.hoho.hari ni kononkonon macam tersampai awal la kan.beratur dengan bebudak asrama yang sentiasa kat saff hadapan.saffone.lalala.borakborak.naik class.masuk je class tengok suasana lengang sangat.dah macam dalam gua niah.apakah.masa perhimpunan tadi derang kata kena tilawah sampai 9 30.erk.tunggu lah captain kitorang.han kata tak datang.alamak.ha.timbalan captain pun jadi la.cepat.dia kata penat.bajshut.siapa nak lead?.er.dah la orang tak ramai.lastlast semua tenggelam dengan borakborakan.kejap.ana sebutkan merekamereka yang ada.ana+niesa+aida+han+syah+wan+najat+alyn+qila+
syahiva+qatrul+maiPutih+farahA+syafiqahAfifah+
amalina
.
(ana rasa ni je yang ada).mulamula macam nak keramaian.sekali semua out.hilang.wadeh.derang ni.semua sebolehboleh nak lepak maktabah.kesian class.kosong.ana+niesa melakarlakar cerita hati kat kertas A4.yang lainlain buat hal sendiri.tertakde guru+pengawas pula kan.class bm pagipagi tu takde sebab ustazah hanim kena jaga jalinan mesra.huwa.bosan.habis class.wan siap gulinguling kat atas kerusi.macam apa la semua.macam tak sekolah je.sekolah ganti pun kalah.


rehat.makanmakan.han dah menghilang.dia lepak dengan kakIli.debatdebatdebat.ok.jom gerak.jalanjalan.dah lama tak round galaksi hidayah ni ramairamai.(ceh.rasa macam selalu je.hoho.).nampak jualan kat depan makmal.er.banin monopoli kawasan tu.macam mana nak tengok?.geer.jalan lagi.pusingpusing.lepak maktabah.najat+geng ada kat situ.+fathin+farahA+maiPutih+syahiva+mardhiyyah+qatrul+amalina.walala.bebudak ni lepak kat tempat aircond tak ajak.ada gak yang lepak kat makmal bahasa.yang tu lagi turbo aircound dia.huhu.bacabaca paper.paling bising area kitorang.kesian yang lain.terganggu dengan kebisingan.ok.diam.syyhsyyh.najat layan karipap kentang sorangsorang kat tengahtengah laluan rak buku.macam romantik je.toingtoingtoing.join.tengok muka najat je teringat def.argh.apakah.come on hidayah.lupakan je la.geer.baru semangat nak cerita kat najat.teringat pasal azam nak lupakan segala.ok.cengkerik.lalala.najat dah pelik.ok.lupakan.duduk kat situ.yang lain sibuk baca buku+membisingkan lagi maktabah.wan+niesa datang menggangu.hoho.kacau daun betul la bebudak ni.dees.niesa dah bergolekgolekan.wan join.aida pun.haha.nampak sangat keboringan melanda.lalala.adeh.

nak pergi mana ni?.tunggu pukul 11 30.harapan nak masuk bengkel sambung elektronik.huwa.punah harapan.ustazah suhaila takde.agak nak sedih la kan disitu.jom bersepah.budget mogok tunjuk perasaan la kan takde class.haha.han masih dengan hal debat.taknak kacau.jalanjalan dengan aida+niesa+wan.pergi makmal komp.perrgh.banin menyemak.berlonggok.tak macam nak geram pula kan.derang sukasuka hati halau banat keluar.apakah.sabar je tengok.lepaklepak depan tangga banat yang jadi tempat bersidai baninbanin form1.deeh.mencacatkan pemandangan.tunggu punya tunggu.mak wan sampai.ala.sorang lagi out.wuu.

duduk kantin.FD panggil.minta tolong jagakan gerai club bi.er.okok.jagajaga.pening kepala dengan bebudak form1 ni.banyak cekadak.sakit dagu layan.argh.kena pula customer semua nak form1 banin.sakit jiwa deh.nasib tak hentak dengan botol sos cili tiram tu.geram je kan.tapi.terima kasih gak la kat derang sebab melakukan gerai tu.haha.jagajaga.niesa pergi.ala.tinggal lah ana+aida+lina+FD+ajdah kat situ.huhu.segan habis.keliling semua gerai banin.macam badut kat situ.erk.terlaku pula kan gerai hari tu.terasa jadi usahawan berjaya.haha.ameen.paling cepat habis air bankai.(sekali dengar macam bangkai kan?.erk.bandung+tembikai la.hoho.).sedap sangat kot.er.boleh la tahan.sedap la gak.mak datang.eh.la.mak dah ambil slip.hoho.nasib baik.terlepas kena fire kat dalam dewan khandak.haha.pukul 4 balik.okok.hadziq terada class +an kan.bagus sangat la.kena jaga gerai ni.FD pergi jenguk parents dia.datangdatang je bawa baby.syahmi!.ana+aida dah macam road runner pergi kat FD.comel deh syahmi.sangatsangat.geram.gaar.gigit dia.nyumnyumnyum.haha.ala.baby nak kena pergi dah.huwa.FD lari.weh.siapa nak handle gerai ni?.geeer.mana haci ni.tak fair.wuu.niesa dah balik.FD pula nak ambil slip.mana boleh macam ni.lastlast kat gerai tu takde budak bi.ana+aida kena hadle pula.dah basuh bekas air+dulang.cabut.mejameja biar budakbudak bi uruskan.lemak berkrim la kalau kitorang kena kan.derang lepak.dishdish.kegeraman disitu.balik.zzzz.

0 ale.ale.ale.ale: