Sunday, June 21, 2009

patah.

makan.rancangan awal lepas makan nak pergi hospital.tokG+ayahWan masuk hospital.ayahWan kena tahan wad.tok gi tak.sekali call makchu.makchu kata ayahWan dah boleh keluar wad.leer.tak jadi datang.dah alangalang tu pergi lagi angsana.punya berdebar.kenapa?.haila.masalah orang dewasa.nasib ayah tak jadi the.hulkest je kat angsana tu.kalau tak confirm haru.alhamdulillah.DIA selamatkan keadaan.blablabla.balik rumah.makchu+ayahchu+kakAinun singgah rumah.borakborak.tibatiba kakAinun dengan bangga cerita dia borak dengan ayahRin bapa sedara kitorang yang tua setahun daripada abang+kakAinun.wadeh.semangat.pulak la nak kisah kan.wek.

pergi rumah nenek.nenek call beritahu syakirah ada.woah.dah lama tak ketemu.tinggi mana la agaknya budak tu.sampai.walala.dahsyat punya tinggi.sebaya dengan hadziq.tinggi macam harriz.peergh.makan cheese banyakbanyak ke apa kat singapore tu?.huhu.amirah takde.tak dapat ikut.patah kaki.kena langgar motor.innalillah.

dulu patah tangan banyak kali.semua sebab ana.haha.1st time
kechikkechik.dia tengah borak dengan taufiq kat atas katil doubledecker pakchu.budget nak jadi goku ana senggayut kat tangga tu sepak dia jatuh katil.haha.habis kena marah dengan pakNgah.maaf dong.dah nasib dapat sepupu ganas macam ni.hoho.

2nd.raya pertama tahun 2004 KOT.tak ingat.pagipagi raya.mak+ayah takde.lepak rumah nenek dengan abang+taufiq sebab sepupu semua turun jb.excited sangat main basikal turun naik bukit.lastlast kaki ana tersangkut kat tayar.gedebuk.terbang macam superman.landing betulbetul depan rumah nazim.nasib abang dia ada time tu.tolong papah amirah balik rumah.lalala.kaki ana punya pasal lagi.kali ni takde kena mengena dengan ana lagi da.motor tu yang langgar.bukan ana yang bawa motor tu eh mira.huhu.apaapa pun semoga cepat sembuh.jom main basikal sampai terbang lagi.rindu kamu.zzz.

0 ale.ale.ale.ale: