Thursday, July 2, 2009

free.

rehat.wan+niesa pergi maktabah.ana+han macam biasa serbu koop.tibatiba baru perasaan name tag hilang.aargh.dah cuak.manakah.lalu.dengan muka penuh keresahannya ana pun mempromotekan name tag ana pada merekamereka yang ana jumpa.form1+form2+form3.semua ana beritahu.relax.makan cloud9 kat kantin.masa tu najat+alyn+qila+'sotong' ada gak.tengah sedapsedap makan.tibatiba kak odah datang.dia tanya siapa nak makan nasi free.woo.najat dengar perkataan makan+free teruja terus.ana masa tu tengah sobsob pasal name tag tu.han+najat dah ready nak ambil.alyn+qila pun tergoda dengar ayat kak odah.ana pun pergi la join sekaki.shareshare.han+najat.alyn+qila.ana+'sotong'.paling lambat masuk musolla.huhu.dalam musolla kak syifa' datang penuh misteri.dia hulur tangan.name tag.tertulisnya nama HIDAYAH.check kat belakang ada sticker kurakura yang odi bagi.yeha!.alhamdulillah.akhirnya.DIA jumpakan kembali ana+cinta ana ni.terima kasih kak syifa'.dah riang balik.lalala.balik class balqis cakap dia yang jumpa.kat longkang yang tak berapa nak longkang kat kaki lima sebelah class kitorang.huhu.tapi shaz yang angkat.kak syifa' tolong passkan je.haha.banyak rantaian rupanya name tag tu nak sampai ke tangan ana balik.apaapa pun thanks korang.wuu.hanya DIA yang mampu membalas jasa baik korang.

4.habis class.stay.ada meeting la pula kan.adeh.mae+lina+safiyah dah datang class kitorang.sebab awalawal meeting kat class kitorang sekali tukar port.kat 5 iltizam.okok.gerak.aircond.fullamak.nyaman seh.meetingmeeting.semua kebuntuan.merepekmerepek kejap.ok.serius.ana+han+kakIzat+kakKimah+kakAfifah jadi assistant kakLifah.jaga form1.hure.rancangrancang.dah 4 45.alamak.dah terlajak 14 minit.terpaksa minta diri dulu.wuu.maaf.balik.zzz.

AiOrenji:hari ni dalam sejarah.sorang budak form1 beritahu.kawan dia cakap ana matang sangat.haha.(tergolekgolek gelak masa dia beritahu).apakah la kan.cakap kat rai.rai dah pandang serong kan.terima kasih la sebab pujian tu.(terharuterharu).haha.insyaAllah.doakan la betulbetul matang lepas ni.ameen.lalala.

0 ale.ale.ale.ale: