Sunday, July 19, 2009

kanakkanak.

power stone.
masked rider ryuki.
power rangers xxxx (tak ingat)
brothers of ultraman.
dragon ball z
dragon ball gt.
rindu semua cerita diatas.wuu.zaman kanakkanak.dah lama takde ceritacerita ni.power stone la kartun pertama yang buat ana jatuh cinta nak tengok kartun.hoho.lebih kurang 6 tahun lepas kot semangat tengok cerita tu.dragon ball masa tadika lagi.power rangers xxxx tu pun dah lamalamalama.sekarang ni power rangers baru semua tak boleh harap.masked rider pun.dah makin merepekmerepek.harap yang terbaru ni kabuto je la.yang lain semua hampeh.gransazers.paling la bosan.nak kata power rangers macam masked rider.tamak haloba betul pembuat dia.nak bolot 22.dah jadi bosan ceritanya.dish.lepas habis ceritacerita ni la membuatkan ana dah lama tak suka tengok tv.tak ada cerita menarik lagi dah.agak dah lama gak la kan tak sentuh tv.oho.asik sentuh laptop.cerita sekarang makin pelik.hueh.memang merindui la ceritacerita kat atas ni.waktu tu je la ana rasa ana jadi betulbetul addicted kat kartun.hoho.

AiOrenji:ha.sol.akhirnya.ada gak bahan nak post.haha.

8 ale.ale.ale.ale:

+akufobia+ said...

haha.banyak sangat power rangers sampai da tak ingat.suka gak cerita cyber corp.pukulan halilintar.cingcingcing.flash man?pernah tengok?bukan the flash tau.flash man ni macam power rangers gak la.sebelum ada power rangers.best.rindu.

+akufobia+ said...

jengjengjeng.

~chickenrice~ said...

cyber corp tak pernah dengar.flash pun.the flash selalu la.ala.tu cerita 80an.mana budakbudak 90an nak tengok.haha.rindu semua cerita duludulu.best syadid.

solehah kd said...

haha. akhernye ye. haha.
i miss dragonball!
tuhla cartoon yg paleng ana minat smpai skang! haha..
engat lg dolu2 time ari ahad je semua da kumpol dpn tv kol 9 pg.
ade dragonball! hehe.

~chickenrice~ said...

ha'ahha'ah.wuu.rindu time tu.semua kumpul.siap dengan mak ana pun join.memang minat habishabisan la kan dengan dragon ball.

+akufobia+ said...

ngaa.tak minat dragonball tapi minat lukisan akira toriyama je.ngaa.

~chickenrice~ said...

erk.terbalik.minat dragonball tapi tak berapa nak terminat kat lukisan dia.uu.

~chickenrice~ said...

eh.kejap.akira toriyama tu siapa?