Sunday, July 26, 2009

menang@kalah?

tamat sudah acara kemuncak bulan bahasa.diamanahkan untuk masuk pertandingan bina kata.sepatutnya rakanrakan seperjuangan class niesa+han+sotong+syah.tapi disebabkan masalahmasalah teknikal berlaku.bertukar la sedikit teamates ana.ana+han+niesa+aza.berjuang agak bermatimatian.macam biasa,ana memang akan bertukar menjadi orang beku disitu.dah la lawan dengan banin sekali.tak macam seram pula kan.sebelum ni dalam class lawan dengan banat je segala.banat sejati.ni ada banin.agak kekok la kan disitu nak jawab.habis.awalnya macam terkecewa sebab rasa tak dapat buat yang terbaik.sobsob.balqis (pengira markah) kata thiQahs dapat tempat ke3kategori menengah rendah .alhamdulillah.alhamdulillah.alhamdulillah.DIA beri rezeki pada kitorang untuk menang.walaupun bukan tempat pertama macam yang diimpikan.mungkin tu yang terbaik buat kitorang.masih bersyukur.

lakaran minda (najat+alyn+wan+qila+sotong) dapat tempat ke2.11 nya team banat yang layak ke pusingan final.alhamdulillah lagi sekali.tahniah korang.special thanks untuk alyn pelukis tergelabah.1 taktik masa final derang buat.alyn kena makan gulagula sebab taknak bagi dia sebut.lakaran minda sorang kena lukis.ahli lain kena teka ayat hasil lukisan tu.sebut sikit disqualifiled.agak seram la kan.tahniah gak untuk yang lain.result untuk pertandingan lain belum diketahui.2 games ni dapat tahu pun sebab ada cabel la kan.haha.lakaran minda kitorang jaga markah+masa.mesti lah tahu.lalala.

"terima kasih thiQahs yang lain atas bantuan+sokongan yang korang berikan.ucapan jutaan terima kasih khas untuk guru bm tersayang,ustazah hanim jasman atas dorongan+kepercayaan ustazah pada kamikami yang diberi amanah untuk mewakili class.
terima kasih kepada merekamereka yang terlibat sama ada disebalik tabir@dihadapan tabir(ada ke?).huhu."

1 ale.ale.ale.ale:

+akufobia+ said...

habis.huree.