Tuesday, September 22, 2009

1st raya.


*****

fishball time.
ManUnited-ManCity.

ayah:yaa.ManCityManCity.siapa sokong ManCity?
sepi.
...
haha.tabah ayah.ayah kalau ye pun nak tanya siapa join ayah,jangan la tanya kat kipaskipas susah mati ManUnited tu.ayoo.jeritjerit.bingitbingit.ku+kakAinun+yana kat atas ketensionan.haila.bila la nak habis fishball kat bawah tu.result.ManU(4)-ManCity(3)!hure.happykan sekali untuk mereka.ayah menyepi.
mesej najat.jerit kat hp.O dia goalkan last tu.yelayela.haha.
naik atas.sambung tengok movie jangan pandang belakang congkak.ok.tutup lampu.gelap.ssyyh.gelakgelak pula.tak cukup bingitkan bawah,bingitkan kat atas ni pula.habis.mereka balik.sobsob.

6 ale.ale.ale.ale:

solehah kd said...

haha man utd vs man city. gilaa aa
kg ana biseng gilaa.
semua kaum adam dok dpn tv tuh.
biseng abesss aa. haha.
smpai budak kecik nanges ea bile denga derang jeret jeret. GOLL!!!
7 GOL TUHH.

~chickenrice~ said...

haha.peh.nangis tu.kira jenayah seh.kitorang tabah lagi la.da la jeritbisingbingit kat bawah,naik atas gegarkan atas pula.lagi rasa macam nak hentak kepala sorangsorang kat dinding.

+akufobia+ said...

haha.cuba try.

kak ainun said...

hahaha...
mmg happy je korg mlm tu tgk bola...
kak ainun plak??
menyepi dgn awk...
keh3...
shh..rahsia2
:P

kak ainun said...

hahaha...
mmg happy je korg mlm tu tgk bola...
kak ainun plak??
menyepi dgn awk...
keh3...
shh..rahsia2
:P

+akufobia+ said...

seronok je kot.raya bersama manu.keke.