Wednesday, September 9, 2009

award+tag?

pertama,kena letak 5 fakta menarik tentang pemberi award.(aark?)
1.tak berapa kenal sangat.(haha.menarik ke?maaf.)
2.nama beliau er.ana tak ingat nama penuh.aaa.maaf.ana ingat kak zahrina je.
3.blog ada snowsnow.haha.
4.bersekolah di Sekolah Menengah Ibnu Khaldun.
5.ahli team Pendakwah Underground SMIK.

Next,kena nyatakan 10 fakta diri sendiri
1.nama.(curi la i/c kalau nak tahu eh.tapi lagi best kalau tolong curikan kertas exam,lepastu tolong lah bakarkan sekali ke,jual kat surat khabar lama ke kan,kat situ ada nama penuh.semoga berjaya.terima kasih.lalala.)
2.alhamdulillah selamat di14tahungenapkan bulan lepas.ngee.
3.pelajar smih,jb(sekolah kecintaan.hehe.)
4.pmr 2010 victim.
5.ahli chickekingdom dikirakan?haha.
6.dikenali sebagai ~chickenrice~.(lapaar.)
7.4 adikberadik.2 abang.1 adik lelaki.
8.sayang thiqah's sangatsangat.hoho.
9.masih berlarilari dari kebenaran itu.dish.
10.suka ambil gambar alam sekitar.uuu.lagilagi bunga.

Last,beri award ini kepada 10 orang+describe mereka.
1.mardhatillah.kawan dari darjah 4.pembimbing+penasihat+pepepepe yang lainlain.haha.
2.anak perempuan inche nasharuddin.kembargila ku.sebab?dia kata otak kitorang sama brand.adeeh.boleh eh?
3.shakiera~.haa.yang ni kawan daripada tadika iman,skudai.tapi 1 hapak pasal friendship kitorang masa tadika dia langsung tak ingat.haha.
4.alyn.penjaga hati kawan.haha.jujur.gelabah.kadangkadang blur gak.:p
5.cW.pengasas chickenkingdom?menjealousinya kerana adikberadik dia ramai.aaa.macam best je kan?
6.nina165.budak ni suka sangat ponteng sekolah blah pergi arab.haha.alaa.tapi,yelayela,dimaafkan.family dia kat sana kan.okok.fine.
7.soft.kenal masa darjah1.tapi ana tak tahu macam mana boleh kenal masa tu?(eh,macam mana kita kenal eh?tengah fikir balik.).pencintaOren gak macam ku.yeah.
8.kakzm
.kenal masa jambori 2007.time tengah angkat berdozendozen air dari van macam nak putus tangan+jari,dengan muka penuh kemesraan pada alamnya,dia tegur,tanya kitorang kenal dia tak.haha.mana nak fikir masa tu.nasib baik dapat klu.boleh la buatbuat ingat.ngaa.(memang ingat eh kakBaidah.).sekolah al-amin kemaman.pernah datang smih(lawatan)tapi tak sempat jumpa.sobsob.
9.sha'abatuniman.juniorku.powel jiddan main rosakrosakkan segala gambar asal(edit.)
10.badutOren.badut junior yang sorang ni.haila.macammacam hal.pencintaOren terbaru.kot?haha.

2 ale.ale.ale.ale:

.z.m said...

kite jmpe time jambori ?ye?tak ingat sudaa...haha...yang ana kenal nti sebab dulu anakan ex-hidayah...

~chickenrice~ said...

haha.tak ingat?ceit.boleh kan.punya la ana ingat time tu.siap bagi klu lagi,|adik zakari,adik zakaria.|haha.yeke?pernah kenal ke sebelum jambori tu?ngaa.