Friday, September 11, 2009

ke3.

chingoren.
alhamdulillah.berjaya meraih tempat ke3 untuk lakonan bahasa arab sempena minggu bahasa.terima kasih untuk chingoren yang memberi kerjasama sepadujitu mungkin sepanjang sesi latihan.ustazah mely(guru BA) yang banyak beri idea.thiqah's yang agakagak sarkastik.haha.tak la.kalian banyak tolongtolong beri komen yang membangun supaya kitorang boleh buat yang lagi baik.terima kasih banyakbanyakbanyak.kemenangan tu bukan untuk kitorang para plakon je,tapi untuk kaliankalian yang membantu sama ada dari segi fizikal+mental.huhu.yang penting,memang sangatsangat enjoy la dengan lakonan tersebut.

*credit untuk najiah yang jadi photographer time ni.walaupun gambar macam diganggugugat oleh syaitanisme sikit.haha.ngee.

27 ale.ale.ale.ale:

ChiCken WiNg^__^ said...

aaa..anisah sukakkan gambar ini!

~chickenrice~ said...

lalala.suka gak sangatsangat.semua nampak handsome.haha.

Shakiera~ said...

haha . suke gambar2 ituh . rindu kalian <3

+akufobia+ said...

haha.syaitan pula salah.dush.kesian syaitan.(boleh pula macam tu.haha.)takpe.lepas ni menang nombor 1 pula.gogogo.

~chickenrice~ said...

~shakiera~
rindu kalian gak.aaa.2 hari je untuk melepaskan kerinduan sebelum cuti raya yang agak panjang.sobosb.

~+fobia+~
siapa suruh syaitan jahat sangat.nasib.salah syaitan gak.ngaa.ameen.

:: s0ft :: said...

waa. semua ceria.

~chickenrice~ said...

hidup kena ceria.daripada ceria itu akan wujud rasa bahagia kan?ngaa.jom ceriaceriakan diri selagi masih hidup ini.huhu.

+akufobia+ said...

ada syaitan baik.(ada ke?ngaa.)

~chickenrice~ said...

bukan syaitan baik.tapi jin baik,jin islam.tapi yang pastinnya sebaikbaik jin islam tu adalah sejahatjahat manusiakan?jadi,boleh dikategorikan baik gak ke tak eh?hmm.

+akufobia+ said...

jin baik=sejahat manusia?ayook.bush da kira jin belum?

~chickenrice~ said...

entah.tak tahu nak kata apa.mungkin gak jin pun takut tengok bush tu.sebab macam lebih teruk+zalim+kejam daripada bush je kan.ngaa.jin bertopeng manusia la bush tu.

~chickenrice~ said...

*sebab macam lebih teruk+zalim+kejam daripada jin je kan.(maaf.typing error.tereet.)

+akufobia+ said...

haha.type terlebih laju,jadi la macam tu.bush jahat ke?

~chickenrice~ said...

hoho.bush?entah.tak kot.dia baik sangatsangat.dia buat semua tu untuk keamanan dunia.(pula la kan.).fikirkan.renung balik apa yang bush da buat.dapat la kot jawapannya bagi seorang manusia macam kita.mungkin jahat?mungkin baik?.semua tu urusan DIA.cuma pada pandangan manusia seperti daku,jahat la kot.huhu.

+akufobia+ said...

mesti ada orang kata bush tu baik.(ada ke?)israel+sekutu?haha.yang sokong bush mesti la kata baik.sebab menguntungkan diorang.bagi yang tak rasa untuk mesti kata tak kan.macam penjual+pembeli.penjual happy,untuk.pembeli rugi,duit keluar.haha.tapi pembeli happy ada barang nak dibeli.penjual sedih,barang dia makin kurang.kena order baru lagi.(ada kaitan ke?)

~chickenrice~ said...

haa.meh ana jujur.awalawal tu macam ok.lastlast tu da salah corner.macam nak belok kiri signal kanan,nak belok kanan signal kiri pula kan(yang ni ada kenamengena tak?haha.).haila.

Najat N :) said...

dayah . segann seh pakaii songkok ~ n

~chickenrice~ said...

haha.najat keseganan.ngaa.mimpi ngeri.ok apa.agak kehanchoan disitu la kan.haha.

Shakiera~ said...

macho laa najat . paling macho di situ :D aha .

+akufobia+ said...

haha.ok.pakcik najat.handsome bersamping.

~chickenrice~ said...

~shakiera~
yapyapyap.macho.sangat.haha.

~+fobia+~
eh.bukan pakcik najat.atok najat.pakcik itu,pakcik aida.haha.pakcik aida.ngehngeh.

Shakiera~ said...

haha . pakcik ? hmm , abun laa . oke2 . kire pakcik la tuh .

~chickenrice~ said...

haa.ok.abun.jangan babun sudah la kan.abun aida.jaddun najat.haha.cing.

+akufobia+ said...

haha.ingatkan abun mana.bahasa arabkan?

~chickenrice~ said...

yayaya.abun=ayah.haha.ingatkan apa seh?

+akufobia+ said...

haha.ku pencinta arab kot.

~chickenrice~ said...

arab best.ku memang pencintanya dari darjah6.haha.tiada perkataan kot mengakhiri ayat.lalala.