Thursday, September 3, 2009

perasaans.


result.
"aaaaaa.alhamdulillah.huree.akhirnya.tidaaak."
antara katakata yang terluah mungkin tanpa sengaja@sengaja bila dapat result.hoho.biasa la kan.excited.sedih.kecewa.gembira.all in 1 la senang kata.

bagi yang result bestbest.
tahniah.
semua tu berkat usaha korang gak kan.DIA beri setimpal dengan usaha yang korang lakukan.tapi jangan lupa diri.jangan lupa,DIA yang beri kejayaan tu.kalau DIA taknak beri,macam mana struggle korang study pun mungkin tak dapat result best.kan?bersykur dengan anugerah kejayaan yang DIA beri.

bagi yang belum cukup best lagi resultnya.
jangan sedih.jangan kecewa.jangan geram pada DIA sebab tak beri kejayaan kat korang.
mungkin DIA belum nak beri.DIA nak korang usaha lebih?DIA simpan kejayaan untuk korang.mungkin bukan sekarang.bukan semester 2.PMR?insyaAllah.yang penting.usaha kan?macam mana taksuka@anti@fed up dengan 11 subjek tu,kena gak buatbuat suka,sayang,cinta kat subjek tu.sebab kejayaan tu takkan sukasuka hati je nak datang tanpa usaha korang sebagai bayarannya.ada gak sesetengah golongan yang dia rasa dia takde la study sangat,tapi dapat result best.nasib?tak.DIA nak uji.nak tengok sama ada kita betulbetul nak berjaya dengan usahausaha yang maha dahsyat@aci jawab je paper exam tu.

apa yang penting?
DOA+
USAHA+TAWAKKAL.
insyaAllah.kejayaa
n akan teman korang sehingga ke akhirnya.

*****

eh,form5 trial seh.haha.baru sedar masa lalu depan dewan semalam.ngaa.
all the best untuk bacth11.
buat yang terbest.walapun trial je.kena bestbest gak kan?baru semangat.huhu.

2 ale.ale.ale.ale:

+akufobia+ said...

da dapat semua result ke?

~chickenrice~ said...

naaa.belum.tapi majornya da dapat la.