Monday, October 12, 2009

bermukhayyaman.

kumpulan 4(kumpulam ana)+ahliahli kumpulan lain yang merempat.hoho.

kegagahan terbukti.:D


*****

apabila cameraku dilarisettingkan.bandingkan gambargambar dibawah+diatas tadi.fu,beza.pengarah program.puan muhaini mahusin+mus'ab yang comel syadid.


*****

setting camera diperbetul.hure.

fasifasi yang santai.kalian bestest.cing.special best untuk kakIzzat.haha.

saat CK digabungsatukan dalam 1 kumpulan.alamak,cS je tercampak kat kumpulan lain.sobsob.

*****

setakat tu je gambargambar yang rajin diupload.gambargambar yang lain kemalasan ketakrajinan.

pengumuman:kepada sesiapa yang terjadi photographer sepanjang mukhayyam form2 2009,nak gambar boleh?hehe.

*****

terperasan ketidakadaan dia.kehairanan.bertanya pada mereka yang rasanya arif tentang dia.jawapan yang diharap tak dijumpai.mereka menyepi.seperti ada sesuatu yang ganjil.perasaan nak tahu tentang dia semakin membara.tanyatanyatanya.akhirnya.
kamu,semoga cepat sembuh.DIA bersamasama kamu.kuatkan semangat+cekalkan hati kamu untuk tempuh ujian ini.
[syafakillah.]

5 ale.ale.ale.ale:

+akufobia+ said...

apa beza setting dia+bila dilarisettingkan.susah nak perasan.warna dia macam lari eh?keke.aa.mus'ab comel.tembam macam ayah dia.keke.aa.buli aida.tinggi,kena ikat tali khemah.keke.wahaa.khemah baru la seh.kaya sekolah.kaka.

~chickenrice~ said...

kalau setting ikut scene+bermainmain dengan mode yang berbeza mengikut kesesuaian keadaan,gambar jelas+terang.kalau dilarisettingkan guna shooting,gambar akan hancur.ketidakjelasan menyerlah.

Mutmainnah said...

Salam..
syukrn mengingati diri ini.. BTW, Allahhuyashfik.. Yg pasti, mdp pasti dirindui.. Uhibbukifillah..

+akufobia+ said...

aa.MDP pula.err.batch 11.rinduu.sobb.

~chickenrice~ said...

~Mutmainah~
rindu saatsaat berMDP.semoga masih berkesempatan menjoinkan diri ke MDP bersama.