Thursday, October 8, 2009

raya+coolpix.

1st destination.

@rumah niesa.

*****
hasil snapan si kecil itu.ku kaguminya.
*****
@teratak aida.
final destination.kembali ke pulai perdana.
waaa.penuh.
mi sup memang hidangan favourite time raya kan.berair perut.haha.tapi sedap.yeye.
kumpul kat rumah syah.
sarap sekali.sekali dengan aida dari tuition tu.alyn+farah+syafiqah memang da ada kat sana.sampaisampai je niesa pun baru sampai.tunggu rai.ok.jom.
gerak rumah niesa.
paling lama kat sana.ana kagum betul dengan aqilah.dia cepat belajar seh.ajar sikit da pandai.best je layan dia main ambilambil gambar guna camera ku.memang la turuntemurun adikberadik kot,yeke niesa?huhu.
rumah rai.
main dart macam budak tak pernah nampak dart seumur hidup.kalah budak kecil umur 5tahun dapat duit raya seguni.agak best la.cR-cW.yeh.
rumah aida pula.
makanmakan.tak lama sangat.masa menyuntukkan.
destinasi cinta terakhir.(pehh.gabung lagu destinasiCinta+cintaTerakhir pula kan.hoho.)rumahku syurgaku.
kali ni menu desert sahaja.untuk sejukkan perut yang panas dengan kuah sup sebanyak 4 kali.haha.aiskrim la derang kebas.makan pudding.online berjamaah.alyn+syah+farah+syafiq+fathin jalan kaki,balik rumah syah.tinggal la niesa+rai+aida+ana je.blablabla,semua balik.ahmad(kawan hadziq) pula datang.ayoo.esok?adib pula.peh.budakbudak kalau da habis sekolah rendah memang macam ni.haha.takpe la.bagi chance.ku dulu pun macam tu rasanya?entah la.lupa.hehe.

3 ale.ale.ale.ale:

+akufobia+ said...

aa.aqilah da macam dalam cerita hindustan.kejapkejap da tukar baju.keke.siapa yang ambil gambar?aqilah ke?keke.wahaa.buat apa la kat rumah tu kan sampai lama sangat.keke.anas ajar main game ke?haha.

+akufobia+ said...

lepas ni boleh suruh aqilah je ambil gambar.dapat muka ku termasuk dalam karema.(dibaca:camera.)memang aqilah yang ambil eh?aqilah sajasaja ambil@korang yang suruh ambil gambargambar ni?

~chickenrice~ said...

aqilah tukar baju sebab da nak pergi sekolah.yang ada nama aqilah|aminuddin tu semua aqilah yang ambil.tak.kami yang ajar anas.:D aqilah yang suka sangat tengok camera tu.dia nak,bagi je.macam comel je tengok dia ambil gambar.ada lagi gambargambar hasil snapan aqilah,tak masukkan pula.