Tuesday, October 6, 2009

pindah.

bila 2thiqah terchenta nak dijadikan class untuk pmr victims yang perlu dikuarantin atas sebabsebab tertentu.
tengah hari.ustazahWan+ustazah
MarathonRashidah datang suruh kemaskemas.campak beg semua,clearkan class.arkpakah?ok.finefine.dituruti segalanya.
tu la nasib juniorjunior mithali macam kami.athif pun kena sepak gak.22 dibabablacksheepkan.pindah class.thiqah kat makmalJahitan.athif kat makmalMasakan?(wow.korang jangan buat bbq pulak time class eh.yang pasti kitorang takkan tibatiba menjahit pula time class.nightmare.hoho.).

*****

dapat surat class tambahan.7orang(-2debaters.)ditengah berdebar.dupdapdupdap.tengok jadual.dengan takpuashatinya,syah cakap,"class kita hari RABU!"
aaa?sungguh?senget.takbolehtakbolehtakboleh.tolong.siapa yang siapkan jadual ni.kenapa thiqah hari rabu.wuuu.sobsob.tapi,apakan daya.tak boleh nak mendemonstrasibantahankan lagi.ikutkan je.penat mereka susunkan untuk kami.bak kata ustazah mely,"kita merancang,mereka merancang,ALLAH pun merancang.+perancangan DIA tu la yang paling bestest."insyaAllah,ada la bendabenda yang best DIA sediakan untuk kita semua yang kena mengorbankan rancangan asal+mereka yang mengorbankan masa untuk buat class demi persiapan kita menentang si kertas PMR tahun depan.tabahkan hatimu.la tahzan,innallaha ma'ana.insyaAllah.

2 ale.ale.ale.ale:

+akufobia+ said...

PKMR tahun ni da mula.PMR tahun depan?kengkeng.jom berjahitan.

.soft. said...

diblackblacksheepkan. hahaha. sedih je bace ayat tuh.