Thursday, October 8, 2009

sayangsayangsayang.

mak+ayah,tak mampu untuk berkata apa.tak mampu ku kira berjutaribuan pengorbanan kalian.maaf atas segala kenakalansemulajadiku selama ini.special sayang untuk kalian.<3<3.

abang
,penat gaduhgaduh kat fb seh.berdamai la eh.ku tak nafikan kata mereka,kamu memang abang yang baik.walaupun sarkastik tak ingat dunia.apa pun,terima kasih untuk segala sepaktumbukmu yang mengajar ku menjadi seorang orang.huhu.rasa paling banyak salah dengan abang la kot antara kalian ber3 .huhu.tapi ok lagi la,ku masih sayang kamu with all your kerek abilities.ngehngeh.

taufiq,aaa.memang team daripada kecil.kira salahsilap tu langsai la kan.kata team.hoho.kamu bestest.*psst.taufiq,da pujipuji ni,jadi driver sekejap untuk esok boleh?nanti ku belanja la topup sikit.lalala.

hadziq,masalah la.bila kamu ada rasa nak gaduh je.eh tak.asik cari gaduh je.macam nak hentak je dengan basikal.kalau takde sunyi pula,takde gang nak gaduh.haila.tapi nak buat macam mana kan,kamu la 11nya adik ku.naktaknak sayang gak la.(haha.ayat tak ikhlas.)

chingoren,kurang 1 sehari memang rasa tak lengkap life kat sekolah.kalian yang buat hari yang mendung pun boleh jadi cerah+bersinar macam diselubungi sejuta pelangi.hanya kalian gak yang boleh buat setempayan air mata kering sertamerta macam kat gurun sahara.tapi kalian gak penyebab fiusfius otak manusia terbelitkeluar landasan sebenar.yeh.ku suka.

FD,sotong,madagascar
(haha.apasal pelik sangat gelaran korang eh.ana baru perasaan.),walaupun kalian tercampak luar dari garisan kegilaan kat class,tak menjadi alasan untuk kalian tak menyumbang tenaga+idea gila untuk menghuruharakan harihari kita kat sekolah.rasa macam tak best la kalau kalian tak terlibat sama dengan planplan senget kita.

^sayang kalian.
maafkan diri ini andai pernah mengguris hati nurani kalian.
terima kasih untuk segalanya.^

0 ale.ale.ale.ale: