Saturday, November 21, 2009

fu.

ok.penat.cop.tarik nafas.lepas.fu.semput.menghabiskan masa sepanjang ihtifal kat bilik e-tutorial je kan.agak sakit hati dengar soundsound dari dewan.aaa.nak turun.tak boleh.tapi best kot layan budakbudak jawab soalansoalan.paling best time nak confuseconfuse kan diorang kot.sampai terbelitbelit lidah nak pilih jawapan.haha.ana memang kejam.sikit la.seram gak la time ustaz rofa bawa perasmi+sekufusekufunya naik.time tu tengah layan aqil.ustaz boleh pula bawa perasmi pergi meja ana.da gelabah.aaa.tak tahan flash camera.aqil da habis jawab.perasmi tu suruh jawab lagi.blablabla.habis.lega.gambar tak banyak,badutOren yang pegang camera.dia malas nak ambil gambar banyakbanyak kot.sangat malas.zzz.:P

6 ale.ale.ale.ale:

sha'abatuniman said...

nk pegi!! jom rewindkan masa!! haha!!

kautsar. said...

haha ,
maaf .
bukan malas tapy ,
camera orang kot .
takut nak amek gamba bayak bayak .
haha .
kalau amek gamba budak da pindah batch kiteorang mesti kak dayah tak kenal .
so ,
tak amek laa .
ngaa :DD

~chickenrice~ said...

~sha'abatuniman~
haha.da habis da.tak boleh rewind balik.sob.

~kautsar~
nge.ana lupa nak cakap,ambil la berapa banyak gambar yang korang nak,nanti pandaipandai ana tapis balik.huhu.takpe la kan.da la lepas.lepasni kalau rembat camera ana lagi,ambil la gambar banyakbanyak.jangan delete.haha.

kautsar. said...

err , oke oke .
rembat ?
he .
die yang kasik .
dish !

~chickenrice~ said...

haha.dia yang minta.dushum.

kautsar. said...

haa ,
lupe pulakk .
haha .