Wednesday, November 18, 2009

racun.

food poisoning=keracunan makanan.
aaa.tibatiba termuntahmuntah.baru je pagi semalam post kat blog,tengah hari tu da peningpening.checkcheck,food poisoning.adeh.tak tahu apa silapnya.mungkin salah makan masa jamuan?hmm.mungkin.
air garam,revive,air sejuk kat tepi.mak suruh minum air garam,ambil revive.suruh minum revive,mestilah ambil revive.suruh minum air sejuk,ambil air sejuk gak.kena minum air garam lagi,revive balik.haha.tak sanggup rasanya nak telan air garam tu.rasa dia,peeh.ngeri.nasib baik boleh ganti dengan revive.kot.
alhamdulillah,da ok sikit la.lega.
timetime macam ni la rasa kempunan nak makan tu,nak makan ni.tapi bila makan,terkeluar balik.haila.mungkin ni ujian DIA.mungkin ana pernah buangbuang je makanan.mungkin ana pernah kufur akan nikmat yang DIA kurniakan.semoga DIA ampunkan.

"TUHAN,baru ku sedar,indahnya nikmat sihat itu,tak pandai aku bersyukur.kini ku harapkan cintaMU."
[muhasabah cinta-edcoustic]

*****

ku ingin membalas jasamu selama ini.maka,izinkanlah.

*****

terpergi youtube.tertaip canon in D.terdengar sekali.terulang banyakbanyak kali dengar.aaa.teringat pula ju'a+abang shah.waargh.masalah betul kalau chickenrice da tenggelam dengan mood hlovate's.

1 ale.ale.ale.ale:

mardhatillah said...

dayah.same..
smalam,18/11 pn ana trmuntah2!