Sunday, November 15, 2009

siap.

alhamdulillah.berjaya disiapkan barangbarang jamuan segala bagai.pasal multimedia,ana mohon maaf kalau ada kekurangan.serius,fed up dengan movie maker yang macam beruang-kutub selatan-ahlan wasahlan tu.buat ana rasa macam nak campak rooftop rant ditangan-lepastu kutip balik-campak lagi-kutip balik semula.dengan kek diatas yang agak lawak perjalanan menyiapkannya.rasa macam nak gelak-gulingguling je ingat balik.+ the rest is history.haila.tapi setelah berpenatlelahsemput,resultnya:PUAS.1 kepuasan yang macam puas tahap terabait punya hard-disk.mulamula rasa macam,betul ke keputusan ana nak terima tugas multimedia tu?ok lagi.bila bencanaalam melanda laptop semalam+hari ni,memang rasa taknak datang jamuan esok.hoho.tapi,takkan nak drop macam tu je tugas tu kan.kira pelarian la kot kalau lepaskan.diteruskan dengan berbekalkan semangat menggunung+bantuan mereka+kekuatan yang diberi pinjam oleh DIA yang Maha Kuasa,berjaya gak disiapkan.
*maaf kepada mereka yang terganggu time ana buat multimedia tu.ana memang tak boleh nak buat kerjakerja macam tu dengan dunia sepi,jadi terpaksa mendegangdegungkan speaker laptop.huhu.semoga kalian terhibur.haha.

*****

jangan lari dari realiti hanya untuk mengejar fantasi,takut implikasinya tak seindah yang diimaginasi,akhirnya diri mati.
face the problems.

*****

dedicate to batch11;
buat yang terbaik.studystudy gak,amalan fardhi+sunnat jangan dilupakan.tiada kejayaan tanpa usaha.tapi bukan hanya usaha penyumbang kejayaan,sebab kejayaan takkan termaktub tanpa redhaNYA.
all the best untuk SPM.

*****

"penantian itu 1 penyiksaan.kepastian membunuh kerisauan.ketabahan mendamai keresahan."
[cinta+harapan-firdaus]
penyiksaan takkan berkesudahan selagi yang dinantikan tak kesampaian.
tapi,sampai bila?

0 ale.ale.ale.ale: