Tuesday, November 17, 2009

start.

cuti mula.bosan kat rumah,online.bosan online,baca novel.bosan baca novel,larilari dengan bulat.bosan larilari dengan bulat,kacau comel.comel pula lari,kena kacau.bosan balik.aaaa

ikut pergi klinik.
bawa novel la tahzan sebab novel curahan cinta niagara tu macam minta kena bakar je weh.*sorry niesa,rating niagara 1setengah/5 la.
tapi lepas baca la tahzan.pening.tinggalkan dalam kereta.da bosan lagi.nak duduk kaunter macam tak best.ramai orang.
lari aspirasi digital.best.online.hurehure.yang tak best kena keluar duit tu.hoho.adeh.
lepastu ambil hadziq kat sekolah.hure.pergi sekolah.masalahnya hadziq suka main lawan dengan kawan dia siapa ponteng paling banyak,dia matang.*senegal.
bila hadziq ponteng,mak takyah ambil kat sekolah.bermakna ana takde alasan kot nak ikut pergi klinik.bila takde alasan,kena duduk rumah dengan hadziq.lepastu mesti gaduh nak guna laptop.ana memang guna laptop je.hadziq sibuk nak main game yang taufiq warkahkan.aaa.lastlast desktop dibabablacksheepkan sendirimenyepi je.

*****

menunggu ihtifal srih.menanti bulan disember.tapi tak sanggup nak bertembung dengan jalinan mesra.walala.sukaria je kan taknak.kena gak.bila bulan disember,ada class tambahan.bila ada class tambahan takpayah duduk rumah dengan hadziq lamalama,jadi takpayah berebut nak guna laptop.aman.huish.
cuti tanpa hlovate's baru memang rasa macam menggantung diri ke tiang bendara tanpa nyawa.

*****

takde jade pendengar yakking daku.jadi,blog la eh.blog rant.haha.


*****
jangan bersedih,kerana dunia ni terlalu hina untuk ditangisi.

0 ale.ale.ale.ale: