Monday, November 16, 2009

triplo.

explorace.
jamuan. dah besar dah budakbudak ni.khuzaifah dah nak tahap 2.waa.duludulu ajar eja nama class dia masa darjah 1,1 ibnu majah,jadi ibnu majaha.hingusan je lagi masa tu.dah handsome sekarang.haha.

dengan ustazahustazah yang yo! (haha.

aip.bukan nombor ekor.tu nombor cabutan bertuah.nge.

alhamdulillah.walaupun tak berapa minat dengan explorace,dapat gak 1st place.thanks to ketua yang berdedikasi+ahli lain yang bekerjasama sepadu mungkin.shukulata the best.haha.

meja kesayangan.nak cabut sampul tadi pun macam nak nangisnangis je rasa.sob


haa.ni teka,siapa punya?

*****

tahniahtahniahtahniahtahniahtahniahtahniah...(nak kena sampai 12 kali ke?takyah la eh.)
gembira untuk kamu.kira hadiah terbest la kan untuk birthday tahun ni?haha.

*****

result sppm.
untuk sekelian kalinya,cipta rekod.
batch16.
13A:17orang.12A:14orang+etc.
kalian hebat.award.
upsr?
dengar kata khamis ni keluarkan?berdebar?ok.relax.doadoadoa,teruskan.
semoga kejayaan bersama batch kalian.kekalkan.

3 ale.ale.ale.ale:

+akufobia+ said...

oo.da keluar result ke?aa.kehkeh.weh.domoo.aa.

ChiCken WiNg^__^ said...

semalam..kenangan x bisa terpadam..oh semalam ku terkenang..

~chickenrice~ said...

haha.niesa.apasal lain macam nt punya mood jiwang terlebih ni?