Thursday, December 31, 2009

blogger.

hey,view mine keh?
follow me yah?
warggh.maaf,tapi serius,sangat sakit mata+geli jantung tengok ayat tu.+selalunya yang mengeluarkan ayatayat sedemikian adalah para blogger.kenapa?mungkin kerana kekurangan comment pada entry yang dikarang sepanjang format karangan SPM.maka,dilakukan sesi blogwalking mencari tetamu untuk dipaksa berkunjung ke blognya.pergh.

cuba fikir balik,kenapa kita berblog?untuk mendapat segala commentmomment daripada pembaca,lagilagi kalau sengaja diselitkan gambargambar menggelikan?na'uzubillahi min dzalik.

*****

mungkin kita tak mampu untuk jadi seperti beliau.sehari,1000 orang memeluk islam kerana blognya.+beliau ada 200 blog.200 x 1,000=200,000 orang peluk islam kerana blog beliau.itu baru sehari.kalau setahun?aaa.kira sendiri.(malas nak congak@ambil calculator.)

cukup la sekadar dengan blog kita,pembaca tak leka sehingga terlupa solatnya.terlupa kerjanya.terlupa pelajarannya.itu kalau sampai tahap tak mampu untuk beri manfaat pada pembaca,cukup sekadar mereka tak lupaalpa pada perkara yang terlebihamat pentingnya daripada itu.sungguh,bukan mudah menjadi seorang blogger.andai terleka pembaca sehingga TERmeninggalkan segala yang wajib,kita dapat sahamnya di akhirat nanti.kita dipersoalkan gak nanti.
selamat berblog dengan selamat.:)

*entry khas buat para blogger.maaf dipohon ampun dipinta andai ada yang terasa.tak ditujukan pada sesiapa khususnya.tapi hanya ingin berkongsi pada semua umumnya.(apa ni?thehehe.)
*beliau di atas adalah beliau.(eh.bukan sama je ke?haha.).er.tak pasti siapa beliau.akan disemak semula.maaf.

*****

tibatiba hari ni terjadi hari terakhir kelas tambahan untuk ana.aa.nak sedih tak?nak kot.tapi sedih sikit je la.sebab esok takde kelas sangat.pagi je.petang taklimat kerja kursus je kan.JE.ok.JE.aaa.ada apa dengan taklimat eh?hehe.

*****

ok.segalanya akan disatukan esok.yang tak dikenal,saling berkenalkenalan.yang da kenal buatbuat tak kenal sebab nak kenalmengenal balik semula.haha.diharap semuanya berjalan dengan lancar.tak sabar menanti kehadiran mereka yang jauhmauh.aaa.

*****

1844/31122009,
innamal a'maalu binniat,
[hadith 1/koleksi hadith 40],
chickenrice.

2 ale.ale.ale.ale:

Nina said...

hidayah ,
taklimat tkde ape2 sgt.
sbb batt lappy ustzh mati -_-"

oh oh , sabtu ni dtg sekolah tak ?
ade gotong royong perdana !

~chickenrice~ said...

yay.ngehe.alaa.mesti best kalau dapat pergi.ana ada kenduri kahwin perdana kat BP la.hoho.