Friday, December 11, 2009

happy.

selepas ibadah wajib,ibadah yang paling disukai ALLAH adalah menggembirakan Muslim yang lainnya.
[HR Tabarani]
macam best je mutiara islam hari ni (yang terpacak kat side bar tu.).bestkan kalau happy.lagi best kalau dengan happynya kita tu dapat menghappykan orang lain.samasama happy.ramairamai.aaa.happynya.tapi kadangkadang tersilap langkah.mungkin kita buat sesuatu yang menghappykan kita.tapi,ada hati yang terasa.ugh.mesti tak best macam tu.best tak kalau dapat buat orang happy,tapi dalam masa yang sama,kita pula termenanggung ketakhappyan di hati.aaa.happy gak kot.cukup lah tengok diorang happy.kadangkadang dengan happynya diorang boleh buat hati yang merana tu happy gak kan?sikit lah.takpe lah,asalkan happy gak.lagi happykan kalau happy tu bukan hanya sekadar happy sajesaje.sukasuka.happy yang boleh mendekatkan lagi kita dengan DIA.bila happy,semua benda nampak macam best je kan.happy dapat tilawah.happy dapat qiam.peh.tu lagi happy yang bermakna kan.jom try happy untuk DIA.happy kerana DIA.happy untuk laksanakan perintah DIA.semoga dengan happy yang macam ni,dapat kekalkan kehappyan bersama di daerah sana.ameen.

0025/10122009,
berikan kegembiraan,
maka anda akan bergembira+digembirakan,
[w.clement stone/700 mutiara kata],
chickenrice.

0 ale.ale.ale.ale: