Monday, December 28, 2009

panjang.

namanama disebut ikut kelas.serius nervous.macam masa nak tunggu result UPSR.haha.+akur lah kan.kelas campur.fine.tak kisah sangat kot.nak belajar dengan selesa je.manamana pun boleh.ngaa.

*****

termasuk antara intisorian.tak tahu nak happy@tak.haha.nak happy la.sama dengan kelas taufiq dulu.yea.(semata.)
kelas dikuncimangga macam kena kuarantin.duduk depan pintu kelas yang bermangga,berharap kalau duduk lamalama,pintu boleh sesak nafas+terbuka untuk kami masuk ke dalam.=_='
banin datang.(eh eh.lupa banin ada.haha.)
banat,tepi,banin nak buka pintu.
ok.beri laluan.pintu terbuka.hure.nak masuk.tibatiba...
banat jangan masuk dulu.banin nak kemas kelas ni kejap.
erk.wow.kalau tahu lah macam ni baninnya,daripad form1 lagi kitorang request ramairamai kat pihak pentadbiran sekolah,nak kelas campur.haha.

*****

setiap yang berlaku tu ada baikburuknya kan.+segala yang terjadi,da ditentukan DIA.DIA lebih mengetahui mana yang sesuai untuk kita.maka,redha lah.semoga dengan keredhaan terhadap ketentuan kita,DIA meredhai hidup kita.insyaALLAH.

*****

sangat sayu mengenangkan 1ihsan08+2thiqah09.serius akan rindu.+selamanya tetap rindukasihcintasayang.aaa.
terpisah bukan alasan untuk berpisah.
semoga ukhuwah yang terjalin untuk 2tahun bersama terus utuh dengan keikhlasan bersahabat keranaNYA.
sob.jangan nakalnakal eh kalian.kalau yang dulu hobi main larilari dalam kelas,suka gelak sorangsorangkuatkuat (HAHA.:P),suka tukartukar-emosi-sampai-buat-orang-lain-jadi-gelabah,da kena jadi budak baik da.jom jadi lebih matang.
fa illam tastahi,fasna' maa syi'ta.
(jika kamu tidak berasa malu,maka lakukanlah sesuka hati mu.)


2053/28122009,
dalam hidup,
DIA tak beri apa yang kita mahu,
tapi DIA beri apa yang kita perlu,
chickenrice.

2 ale.ale.ale.ale:

burtuQaly said...

ahahh, bestnye banin korg... banin intisor mmg selalunye baek, tp bntnye slalu pelik. huhu. tp mungken banin korg lg best kot... wuu.

korg br 2 thn, kami? 3 thn.. lg sedih nk berpisahh... wahh~ yee, pasti ade hikmah Allah beri, tidak tertakdir siasia ;D

~chickenrice~ said...

haha.baninnya lagi best?perh.berharap begitu selalu.tapi kan,kalau tengok balik,tahun ni,yang akan berlaku,banatnya masih pelik+baninnya lebih pelikmelik.haha.alamak.

yela.korang 3tahun bersama sebab tahfiz kan.bish.kitorang 2tahun dulu bukan alasan tahfiz.macam dijodohjodohkan bersama 2tahun.(erh.).yup.kalau tak pisah sekarang,akan datang kena pisah gak kan?DIA pisahkan sekarang kerana tahu mungkin kalau dipisahkan akan datang,kita tak sanggup.sob.DIA Maha Pengasih.:)