Monday, April 12, 2010

come on.

dengan nama ALLAH,
huraikan simpulan hati,akal,fikiran+lidahku..


entry ini untuk kamu.
jangan give up.
jangan down.
DIA ada.jangan lupa pada DIA.
semua tu ujian sikit je.baru starting.takkan nak give in macam tu je.
kamu kuat.semua tahu.DIA paling tahu.cuma kamu tak yakin.
jangan banyak alasannya.ingat,'what if' semua tu syaitan's game.
bangkit,please.
usaha+usaha,DOA+tawakkal.
letakkan kebergantungan pada DIA.
kalau rasa macam nak cry gak,ok,let it out.
tapi jangan terus non-stop-crying je.
bangkit balik !
yang penting,keep on Qur'an.
+ 1 day,insyaAllah you'll be among the stars.

*ok.da langgar perjanjian dengan mr.blog ni untuk bagi dia cuti sebulan.kena up lagi lah kan.start tarikh ni pula.yey.untuk dia,segalanya bisa.

2212/12042010,
brother,
you will never reach perfection,
because there is always,
room for imrovement,
(Sun/Versus),
chickenrice.

2 ale.ale.ale.ale:

Aulia said...

byknye trofi! nk se!

+akufobia+ said...

lalala.sila berpantang kembali.