Monday, December 5, 2011

OTL

dengan nama ALLAH,
huraikan simpulan hati, akal, fikiran dan lidahku.

risau. seriously risau. duatiga hari ni memang tak keruan. rasa lifeless. OTL

nak tengok Mikhail senyum+gelakgelak macam selalu. T-T

dapat call, Mikhail admitted. muntahmuntah+diarrhoea teruk. semalam masuk ward, masuk air. ingatkan hari ni dah OK. but doktor cakap darah Mikhail makin teruk. Allah.. rasa nak melalak dengar. Mikhail.. get well soon, dear. :'(

=====

tak habis risau pasal Mikhail lagi, dapat berita pulak, budak baik ni operation. urat kaki putus terkena jug pecah. Allah.. risau 2. Nadiah, cepat sembuh tau. :)


family tu memang satu hati satu jiwa. macam cubit peha kanan, peha kiri pun sakit jugak. tsk. love my family. :')

=====

maaf. kau tahu kan, I'm not good with words. jangan tanya aku, kenapa. aku tak tahu nak explain. mungkin, my Tumblr speaks louder. .___.

kita samasama dalam perjalanan mencari DIA.
apa pun terjadi, doa aku takkan putus untuk kau. semoga kau tenang dalam pencarian. :)



[mencari Yang Maha Satu - UNIC]
====

I'm sorry for all I did. what I said and things I hid. .__.

Allah.. if I hurt others, give me the strength to apologize. if people hurt me, give me the strength to forgive. OTL


"Allahumma, bersihkan hatiku dari sifat munafiq, pekerjaanku dari sifat riyaa', lidahku dari berbohong, pandanganku dari khianat, kerana Engkau Maha Mengetahui apa yang disembunyikan oleh pandangan dan dirahsiakan oleh hati."


0045/06122011,
from HIM that I came,
to HIM that I will be returned,
chickenrice.

0 ale.ale.ale.ale: